Black on black

Besøg v. Klinik Rude | Botox & fillers?


Heeej guys! Jeg har efter mange og nøje overvejelser endelig besluttet mig for, at få foretaget et par kosmetiske behandlinger. Det er ingen hemmelighed, at jeg længe har ønsket at få botox og leget lidt med tanker omkring, at få lavet læber i samme omgang. Det der satte handling bag tankerne var, at jeg opdagede, at KLINIK RUDE, som er en klinik i København, har udvidet med en afdeling i Aalborg. Det tog jeg selvfølgelig som et tegn fra guderne om, at det nu var blevet tid til, at jeg fik gjort noget ved mine tanker. Konsultationer hos Klinik Rude er gratis og klinikken ligger på Boulevarden 6 i Aalborg

Jeg har været til konsultation ang. flere behandlinger herunder: Fillers i læberne, botox i panden, mellem brynene og rundt om øjenene. Jeg anskuer muligvis behandlingerne anderledes end så mange andre. For mig at se, er fillers i læberne mere kosmetisk, fordi min lyst til det udspringer primært af nysgerrighed, end at jeg synes, at jeg har decideret behov for det. Omvendt anser jeg, botox som et must før eller senere. Jeg har altid været indstillet på, at jeg på et eller andet tidspunkt ville foretage mig yderligere for at bekæmpe alderdommen. Den største misforståelse ved botox er, at folk tror, at det fjerner rynker og linjer i huden. Det gør det ikke. Botox FOREBYGGER at man får rynker og linjer i huden. Så når folk siger, at man er: “For ung til den slags” så er det altså noget vås.

I Danmark er reglerne således, at man skal konsulteres min. 48 timer før man får foretaget en kosmetisk behandling såsom fillers og botox, så jeg bestilte en tid ved både sygeplejersken Desireé ang. fillers og en tid ved hudlægen Kaspen ang. botox. Desireé og jeg blev enige om 1 ml fillers i læberne, og primært i overlæben. Jeg havde selvfølgelig en masse spørgsmål ang. risici men jeg må indrømme, at jeg kom ud og fik alle mine anelser afkræftet, så det var super fint. Jeg fik af vide, at jeg selvfølgelig kunne forvente, at jeg ville blive hævet, og at nogle får blåmærker, andet havde jeg heller ikke regnet med. Ved hudlægen Kasper oplyste han mig om, at hvis man får lavet botox i panden, så er det vigtigt også at få lavet bekymringsrynken mellem brynene, for ellers kan man trække sin pande nedad. Det var jeg selvefølgelig ikke interesseret i. Hvis du er interesseret i en behandling er konsultationer hos Klinik Rude GRATIS! Og jeg vil virkelig råde dig til, at holde øje med deres FACEBOOK SIDE hvor der ofte er tilbud på deres behandlinger.

Da jeg gik fra konsultationen var jeg slet ikke i tvivl om hvad jeg ville (Eller jo, jeg ville egentlig have omkring 10 forskellige behandlinger) Men jeg var ikke i tvivl om, at jeg gerne ville have lavet både læber, men også botox i de nævnte områder. Der var flere behandlinger som jeg syntes var interessante, som jeg slet ikke var bekendt med. Herunder kan man få fillers i rynkerne der er rundt om munden (Fra næsen og ned mod munden) Dét gad jeg viiiirkelig også godt, at få lavet. Man kan desuden få botox under øjene, for at gøre området fyldigere og undgå udhulingen. Egentlig tilbyder Klinik Rude faktisk en lang række andre behandlinger såsom hårfjerning med laserbehandling, jamen you name it, they can do it!

Jeg opdaterer jer selvfølgelig med hvordan det er gået og med de endelige resultater.

KONSULTATION HOS KLINIK RUDE I AALBORG ER GRATIS! – DU KAN BOOKE TID HER!
– Følg med på deres Facebookside, hvor der ofte er tilbud på behandlinger HER! 


Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black on black