Lækkerier fra The Body Shop!

Black on black


Heeej guys! En lille outfit update er vel altid på sin plads? .. Det er ingen hemmelighed, at jeg gennem ja? Snart adskillige år har haft favorit mærket Freddy WR.UP når det kommer til bukser. Jeg har stiftet bekendtskab med FREDDY WR.UP EMANA PRO D.I.W.O som er en smule anderledes end de almindelige basic modeller. Kort fortalt er Freddy WR.UP det ultimative mærke fordi de har en shaping effekt således, at kvindekroppen fremstår bedst muligt. Shaping effekt stammer fra de små silikone bånd på indersiden af bukserne som løfter og former bagdelen, og i buksekanten som holder bukserne oppe og på plads. Det gælder for alle modellerne. Men det der får netop denne model til at skille sig ud er, at materialet er super glat ift. til basic modellerne. Jeg synes, at det gør dem finere, og gør dem mere egnet til særlige begivenheder fremfor til hverdags brug.

Bukserne er selvfølgelig fra FITFASHION som i den grad har udvidet ift. til de brands der findes. Her findes bl.a. CLUSE ure og de super fede QUAY AUSTRALIA solbriller (Hvor jeg btw. forguder Hidden Hills modellen / Kylie Jenner modellen – Se den selv HER!)


FREDDY WR.UP EMANA PRO D.I.W.O / FACET STONE RING / CLUSE LA BOHME MESH

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkerier fra The Body Shop!