Klinik Rude | Fillers

Klinik Rude | Botox


Heeej guys! Yes, it happened! Jeg har været på besøg hos KLINIK RUDE i Aalborg og jeg har fået lidt botox. Behandlingerne jeg har fået består af botox i panden, mellem brynene (Bekymringsrynken) og ved øjene (Mod øjenrynker) .. Jeg er SUPER glad for resultatet, og jeg kan slet ikke få armene ned af glæde. Fordi jeg synes først og fremmest, at resultatet er naturligt, jeg har stadigvæk min ansigtsmimik (Bare uden rynker) Og ja, det er noget jeg har drømt om i et godt stykke tid nu. Se en oversigt over BEHANDLINGER & PRISER.

Der er to væsentlige ting ved botox. Mange har den opfattelse, at botox blot fjerner rynker og udglatter huden. Men hvad der (For mig at se) er det vigtigste, det er, at Botox FOREBYGGER at man får rynker. Botox sprøjtes ind og går ind og lammer nerverne ved musklerne, således, at man ikke kan få kontakt til musklerne og derved aktivere dem. Når man ikke kan bevæge dem, kan man ikke danne rynker i huden. Så hvis du ønsker at undgå at få rynker i huden, så skal du få botox inden. Jeg vil råde dig til, at holde øje med deres FACEBOOKSIDE hvor de ofte deler tilbud på deres behandlinger.

Det var sygeplejersken Desireé der foretog behandlingerne, og hun startede med, at spritte områderne af samt tegne en masse små prikker. Jeg synes botoxen var en smule mere smertefuldt end fillers i læberne, og jeg tænker, at det fordi jeg selvfølgelig ikke var bedøvet. Men det gjorde altså ikke av av ondt. Jeg havde forventet, at jeg ville hæve en hel del, men det gjorde jeg overraskende nok ikke. Desireé og jeg havde talt om, at jeg har nogle store blodårere ved tindingen som hun havde meget svært ved at undgå, og hun var helt sikker på, at jeg ville få et blåt øje. Men hun gjorde det altså nu meget godt, for hverken på dagen, eller dagen efter var der noget at se, ikke det mindste! Meget imponerende.

Jeg er VIRKELIG glad for resultatet. Først og fremmest fordi jeg stadigvæk har min ansigtsmimik (Den mister man altså ikke, som folk også tror) Men jeg har både min mimik, men uden at danne rynker, og det er præcis som jeg vil have det. En anden ting jeg er glad for er, at jeg altså havde utrolig meget ansigtsmimik, og det gør, at jeg tit ser meget voldsom ud når jeg taler med folk, det er blevet dæmpet så jeg ikke længere ligner en der hele tiden fortæller skøre røverhistorier. Og sidst, så synes jeg, at botoxen er behagelig? Det er som om mit ansigt er mere afslappet, og det er bare en rigtig behagelig følelse? Det er lidt en bonus jeg slet ikke havde forventet, så jeg klager ikke.

KONSULTATIONER VED KLINIK RUDE ER GRATIS & DU KAN BOOKE DIN TID HER! 


Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

2 kommentarer

 • Hej Sandy,
  Hvor er det dejligt at læse din beskrivelse af dit besøg til Botox.

  jeg har selv overvejet at få det lavet, men ved ikke helt om jeg tør endnu (Ja, jeg er VILDT bange for nåle).

  Så jeg ville høre, om du har nogle gode tricks til at håndtere den angst for nåle som jeg har, da det er meget invaliderende for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Emilie,

   Puha, det er svært for mig at sige, da jeg ikke selv er bange for nåle.
   Jeg vil nok bare anbefale dig, at holde øjene lukket, ikke se nålen på noget tidspunkt, sørge for at sige til behandleren at du er nåleskræk og så selvfølgelig tænke på hvor super hurtigt det går, ift. hvor glad du bliver og hvor længe du kan nyde resultatet :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klinik Rude | Fillers