Besøg v. Klinik Rude | Botox & fillers?

Klinik Rude | Fillers


Heeej guys! Jep! I’ve done it. Jeg har fået lavet læber ved KLINIK RUDE der i år er åbnet i Aalborg. Jeg var super spændt på, at få dem lavet, og som jeg før har nævnt, så fik jeg dem primært lavet af nysgerrighed, fordi jeg bare gerne ville prøve det. Det var Desireé der lavede dem, og jeg havde min veninde med. Jeg har fået 1 ml fillers primært i overlæben, og en smule mere i min højre side, da jeg “trækker” mere i den side. Det er noget af det jeg synes er det fantastiske ved den slags. De kan se ens ansigtstræk, og hvis dit smil f.eks. trækker sig mere opad i den ene side, så kan man putte en liiiiiille smule mere filler i den, for at skabe mere symatri.

Jeg fik først noget bedøvelse på, og min veninde morede sig gevaldig meget på min bekostning. Da den havde virket i cirka 20 minutter gik vi igang. Jeg tror faktisk, at bedøvelsen havde siddet lidt længere end normalt? For jeg kunne overhovedet ikke mærke indsprøjtningerne – Som i overhovedet. Da jeg fik lavet mine 3D bryn var det temmelig smertefuldt, og jeg kan knapt nok holde de 20 minutter ud som det tager at få en tattoovering på størrelse med en 5 krone – Men indsprøjtningerne kunne jeg altså ikke mærke. Min overlæbe var i hvert fald helt bedøvet, så det var rigtig positivt. Jeg kunne til gengæld godt mærke dem i underlæben, men det gjorde ikke tilnærmelsesvis ondt. Da vi var færdige sagde Desireé at jeg allerede var godt hævet, og at jeg nok skulle forvente, at jeg blev temmelig hævet dagen efter..

.. And she was right. Om aftenen var jeg ualmindelig hævet, faktisk så hævet, at jeg endte med ikke at spise hele dagen. Dagen efter var jeg også hævet, men det var dog ikke så voldsomt som jeg havde forestillet mig. Jeg havde heller ingen blåmærker, så jeg var overraskende tilfreds. På 3. dagen var hævelserne helt væk. Jeg har som regel altid 10 tilfældige blåmærker rundt omkring (Dels fordi jeg er klodset, og dels fordi jeg er let til blåmærker) Så jeg var noget overrasket over, hvor billigt jeg slap?

Jeg vil lige vente et par dage mere med at vise jer det endelige resultat, fordi jeg vil være sikker på, at hævelserne er faldet helt (Det tror jeg dog de er) .. Konsultationer ved Klinik Rude er GRATIS! Og du kan se priserne på fillers HER! – Husk at følge med på deres FACEBOOK SIDE, hvor de ofte deler tilbud på deres forskellige behandlinger.

KONSULTATIONER VED KLINIK RUDE ER GRATIS & DU KAN BOOKE DIN TID HER!


Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Besøg v. Klinik Rude | Botox & fillers?