Revitalash Eyelash conditioner | Før & efter

Klinik Rude | Før & Efter

Før                                                                         Dagen efter                                                            En uge efter


Heeej guys! Så er jeg endelig klar med lidt før og efter billeder efter mit besøg ved KLINIK RUDE i Aalborg. Jeg fik jo lavet fillers, og jeg fik 1 ml fillers i læberne, primært i min overlæbe. Som ses på billederne øverst, så ses først et billede fra bilen inden jeg skulle derind, dernæst et billede cirka 24 timer efter (Hvor jeg er godt hævet, men ingen blå mærker) og så et billede en uge efter med det færdige resultat.

Jeg er meget tilfreds med resultatet, og jeg synes, at det ser super fint og ganske naturligt ud. Havde jeg set ud som på billede 2 hvor jeg er hævet, havde jeg været ked af det, for jeg synes godt nok, at de hævede læber er voldsomme, men det varede heldigvis kun den ene dag og allerede dagen efter var hævelsen faldet markant. All and all, så er jeg rigtig glad for resultatet, og jeg kunne godt forestille mig, at jeg skal besøge dem igen, og få foretaget et par behandlinger yderligere.

KONSULTATIONER VED KLINIK RUDE ER GRATIS & DU KAN BOOKE DIN TID HER!
Klinik Rude ligger på Boulevarden 6, 1. sal 9000 Aalborg og du kan se en oversigt over BEHANDLINGER & PRISER.


Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Revitalash Eyelash conditioner | Før & efter