New York | Nightclub guide

Miami | Part 1


Heeej guys! Så har jeg fået lidt tid og ro til, at fortælle jer lidt om vores tur til Miami. Først og fremmest bør jeg nok fortælle, at New York var primært fokuseret på at se hele byen, mens Miami var en hel del mere adrenalinfyldt. AS og jeg drog direkte videre fra New York til Miami, og flyturen skulle tage små 5 timer mener jeg, men vi var simpelthen så forsinkede. Det skyldtes at der havde været en storm i Miami, og lufthavnen var ikke i stand til at modtage os. Vi fløj i cirkler rundt om Miami, og da vi var ved at løbe tør for brændstof fløj vi tilbage og landede i Orlando. Det var super frustrerende, for piloten blev ved med at sige, at vi ville lette og flyve mod Miami om en halv time, og hver gang der gik en halv time, så måtte han beklage, og sige, at der nok gik en halv time mere. Jeg tror vores samlede tur tog 8-10 timer istedet for 5, men det er jo hvad der kan ske.

Vores problem var, at vi havde lejet en lejlighed, og vi kunne ikke checke ind efter kl. 21. Så vi ringede til dem, og de måtte lade lejligheden stå ulåst, til vi ankom ved 23 tiden. Vi havde en riiiiigtig lækker lejlighed med 2 dobbeltsenge, et super lækkert badeværelse,walk in closet, en terasse og en rigtig central beliggenhed i South Beach. Da vi ankom om aftenen havde AS set gennem vores køkkenvindue over til vores nabobygning, hvor hun så en nøgen mand. Nåårh ja, herre gud? .. Jeg tog mig et laaaangt bad, og ud af badeværelsesvinduet kunne jeg nyde samme udsigt, det var bare ikke én nøgen mand, nej, det var 4-5 mennesker der efter min overbevisning afholdte deres egen private naked party. Vi har muligvis været vidne til vores første orgie, men man kan vel ikke andet end at tage det som en oplevelse? ..

Dagen efter tilbragte vi på stranden og sikke en dag. Jeg var simpelthen fuldstændig forbløffet over hvor fantastisk stranden i virkeligheden er. Kridhvidt sand, krystal klart turkis vand, høj sol og palmer. Det er det rene paradis.


Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

New York | Nightclub guide