Miami | Part 1

Miami | Part 2


Heeej guys! AS og jeg havde hjemmefra bestilt og betalt alle de ting som vi havde planlagt. Vi har begge oplevet Universal Studios før, jeg har dog været i Universal i Californien, og det var virkelig mit livs oplevelse, så da vi fandt ud af, at man kunne få en hel dag i Universal i Orlando 4 timer væk, så skulle vi da helt sikkert afsted. Vi skulle hentes af en bus kl. 4.45, og vi var egentlig ret så indstillet på turen. Det var en 4 timers bustur, og vi vidste, at vi kunne sove hele vejen. Vi ville derefter ankomme til Universal omkring kl. 10.00 og blive afhentet igen kl. 21.00 og være hjemme ved midnats tid. Da vi langt om længe ankom, så var der rockervarmt. Som i fuldstændig ørkenvarm klimakrise hedebølge! Vi fandt den første forlystelse som vi ville prøve, og vi stod cirka en halv time i kø, da der over højtalerne blev kaldt, at de oplevede tekniske problemer. Imens fik AS det skidt i varmen, og hun blev svag, men vi holdte ud. Der var en familie bagved os, og deres lille dreng hoppede og kom til at sparke/trampe AS på hælen, Hverken faren, moren eller drengen undskyldte, men vi sagde ikke noget. Da han så 5 min. efter gjorde det igen (Og det gjorde jo pisse ondt?) reagerede forældrene heller ikke, selvom de så det. Ja, så vendte jeg mig sagde noget ala “Helt ærligt?” til forældrene. For jeg er (åbenbart) sådan et menneske der irettesætter forældre til uopdragne børn.. Køen havde ikke rykket sig længe, og folk var så småt begyndt at forlade køen. Da vi var 2 skridt bagud fra køen, gik faren op til os og råbte “MOVE!”. Der fandt vi så ud af, hvorfor hans søn var så uopdragen. Vi besluttede os for at forlade køen, og idet vi gjorde det, så virkede forlystelsen selvfølgelig igen.

AS var desværre rigtig skidt til mode, så vi besluttede os for, at vi ville købe fast pass, de kostede bare omtrent 1.500 kr stykket, og så desperate var vi alligevel ikke. Så vi endte faktisk med at leje en rullestol til AS. Hold nu ferie vi så dumme ud. 2 unge piger i deres bedste alder, den ene fuldstændig elendig i rullestolen, og den anden helt gennemblødt af sved og forpustet som skubbede den. Vi var godt nok et kønt par. AS havde ikke mod på at prøve noget og ville have en pause, så vi rullede op til Hulken, hvor single-lines er en del kortere end hvis man er flere. Jeg spurgte en om jeg kunne prøve den alene, men have AS med derhen. Og istedet for at stå 45 min. i kø, så sagde manden ingen problem. Han tog os gennem bagindgangen, og vi stod nærmest “Backstage” til Hulken, jeg røg foran alle i køen, og AS var parkeret i hendes egen lille private VIP lounge? Det var simpelthen så pinligt, og jeg sagde flere gange til AS “Nu skal du altså virkelig se dårlig ud” For de havde simpelthen slæbt os igennem det hele, ind i en elevator og jeg ved ikke hvad, bare for at jeg kunne prøve. Det var slet ikke meningen, at vi ville springe køen over, men de havde nok bare set 2 unge piger, og eftersom den ene var i rullestol, ja så måtte det nok være alvorligt? De havde sikkert tænkt, at hun var dødende eller sådan noget? Ej, men det var simpelthen så pinligt, for de var så søde. Men jeg røg direkte ombord og fik mig en lille adrenalinfyldt tur og 10 min. senere var vi tilbage igen. Jeg tror vi brugte omtrent 45 min. på at rulle rundt i parken til vi opgav. Jeg var gennemblødt af sved, fuldstændig forpustet og afkræftet, og jeg var endda den, der havde det bedst af os.

Vi havde omtrent 6 timer til, at vi blev afhentet af vores bus, og vi var 4 timer hjemmefra, så AS var bare sådan: “Jeg giver en uber, vi skal bare væk herfra” Vi kom hjem omkring kl. 18.00 og vi var fuldstændig afkræftet, og egentlig kunne vi kun grine af den tragikomiske tur, der bare overhovedet ikke gik efter planen. Universal Studios er virkelig et fortryllede sted at være, men man skal virkelig medbringe sit A-game. Jeg skal helt sikkert afsted igen, dog helst i Californien.


Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Miami | Part 1