Miami | Part 4

Miami | Part 5


Heeeej guys! Man kan jo ikke besøge Miami uden at besøge deres fantastisk strand. Miami Beach er jo det ultimative sted at gå på stranden, og jeg forelskede mig i de ved første øjekast. AS og jeg havde planlagt at bruge vores dag på stranden, vi trængte kraftigt til en afslapnings dag efter både skydive, shark cage diving og vores rullestolsdag i Universal Studios. Vi havde som enhver anden ville gøre, gjort os klar, pakket taskerne og tilkaldt en uber. Vi ankom til stranden, foldede vores håndklæder ud, lagde os, smed musik i ørene og lukkede øjene, og cirka i det sekund, så åbnede himmelen sig og sagde “Fuck jer!” og så stod det ellers ned i stænger. Det var ikke sådan et lille skyl, nej det STYRTEDE ned. Himmelen blev kulsort, og så styrtede det ellers ned. Vi blev fuldstændig gennemblødte inden vi overhovedet kune reagere. Faktisk vil jeg sige, at havde vi ikke rejst os op, ja, så var vi druknet. Vi skyndte at pakke vores ting sammen, og tog tilbage til lejligheden. Da vi nåde lejligheden cirka et kvarter senere, ja så stod solen selvfølgelig skyhøjt igen. Vi tørrede os, og tog vores gennemblødte håndklæder tilbage på stranden, og tilbragte resten af dagen på stranden.

Da kl. blev omkring 18 tog vi tilbage til lejligheden, og efter en hel dag på stranden besluttede vi os for, at have vores første bytur i Miami (Der har simplethen ikke været tid til det før) .. Vi var tidligere blvet opsøgt af en promoter og han ville arrangere at vi kunne komme på gæsteliste til Mr. Jones, som skulle være en temmelig eksklusiv klub. Vi ville derudover have et bord og drikke hele aftenen. Vi stod uden for Mr. Jones ved midnatstid og ventede på promoteren, da han kom fik han os ind og placeret ved et bord og HOLD NU OP! Vi følte os simpelthen så malplaceret. Som tidligere nævnt i min New York Nightclub guide, så bliver promoterne betalt for at skaffe piger ind på diskotekerne (Des flere piger, des flere betalende mænd) Og vi kunne hurtigt se, at der ikke var et mandligt håndled uden et Rolex ur på Mr. Jones. Vi blev sat ved et bord, og som AS pænt fik det italesat: “Vi sidder udstillet som råt kød i en køledisk, hvad foregår der?”.. Det var tydeligt, at pigerne var til pynt. Faktisk måtte vi ikke forlade bordet, og jeg lyver ikke. Vi skulle på toilettet, og promoteren stoppede mig, for at høre hvad jeg skulle, og at jeg skulle skynde mig tilbage. Da vi kom ud på badeværelset var det kæmpe stort, det var ikke nogen lille bås eller noget. Og da jeg havde gjort det jeg skulle, rejste mig fra toilettet og gik over til håndvasken 2 meter fra toilettet, og så gik det op for mig, at jeg havde toiletpapir fra min kjole og hele vejen hen til toilettet. Jeg havde mig et super elegant øjeblik for mig selv derude. Tak skæbne for, at jeg er sådan en spejlkigger, ellers var det da blevet en super pinlig aften. Anyways, vi havde en super fin bytur på Mr. Jones, tiltrods for, at vi som kvinder blev sat cirka 100 år tilbage i tiden.


Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miami | Part 4