Miami | Part 5

Miami | Part 6


Heeej guys! AS og jeg havde endnu en ting på vores bucket list som vi gerne ville udleve i Miami. Vi har faktisk ikke rigtig lavet andet end at strege ting ud på vores bucket list, så vi kan vel ikke helt klage? Vi havde planlagt dagen med en lille helikopter tur henover Miami Beach, og det var absolut ikke en dårlig idé. På vej ind i helikopteren fortæller piloten os, at hvis vi går bagom, så vil vi få hovedet hugget af – Det var ikke lige en info han kunne give os, bare to sekunder før vi trådte ud på helikopterpladsen? Nej, nej. Nå men surprise, vi overlevede. Egentlig er jeg ret så overrasket over, at vi har gjort alt fra skydive, shark cage diving, fløjet i helikopter og at vi fik så meget som en hudafskrabning? Det er ret så imponerende. Jeg var overbevidst om, at jeg ikke ville komme hjem uden at have taget min rejseforsikring i brug.

Anyways, helikopter turen var fantastisk, og udsigten taler helt for sig selv. Miami er bare en spændende by med klar himmel, krystal klart tyrkis vand og tårnhøje skyskrabere. Efter turen spise vi frokost på YUCA og på vej hjem, taler vi om hvor ualmindelig propmætte vi var. Mens vi har en meget lidt feminin snak om hvor mætte vi er og taler om ting som, ja, er meget lidt charmerende, så skriger AS: “OMG! JEG LIVE STREAMER?!” Vi gik fuldkommen i panik, for vi ved godt hvad vi talte om, og det skulle absolut ikke ud til verdenen. Vi forsøger panisk at finde ud af, om der er nogen der har set det? Om det evt. ligger online? Men vi tror, at vi slap? .. Ja, og hvis du så en yderst pinlig live stream fra AS’s Instagram, så bare lad være med at fortælle os det. Vi vil ikke vide det, og vi vil foretrække at leve i troen om, at ingen overhørte vores snak.

Vi tilbragte aftenen i et stort shoppingcenter hvori bl.a. Blooming Dales lå. AS fik imponerende nok genoplivet hendes kort siden hun tog livet af det i New York. Vi var op imod tiden fordi de lukkede kl. 21 så vi styrtede rundt. Jeg fik sågar shoppet et par Ralph Lauren trøjer til min 2 årige niece, de var så bedårende! Vi endte med at spise aftensmad et super lækkert sted uden for centeret og var først hjemme ved en midnats tid.


Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miami | Part 5