New York | Part 9

New York | Nightclub guide


Heeej guys! Jeg lovede en lille natklub guide, da jeg jo af erfaring, har fundet ud af, at det er næsten umuligt at gå i byen i New York, med mindre man er ualmindelig heldig, rig, eller attraktiv. Og jeg vil gerne indrømme, at AS og jeg primært klarede os med vores held. Selvom jeg ikke har meget erfaring, så har vi begået rigeligt med fejl til, at jeg mener, at jeg i hvert fald ved hvordan man ikke skal begå sig i New Yorks natteliv. Så her kommer min store New York nightclub guide med alle de tips jeg overhovedet kan komme på. Og husk, det er sleeeet ikke sikkert, at det er nok til at få dig ind  i varmen.

Først og fremmest er det vigtigt at lave research hjemmefra og finde nogle steder som du umiddelbart tænker, at du gerne vil besøge – Eller ikke vil besøge. Eksempelvis havde vi læst os frem til, at 1Oak koster $250 ved indgang, at man kan forvente op til 2 timers kø hvis man ikke er på gæstelisten, samt at folk bliver afvist i døren hvis de ikke er, eller ligner supermodeller. Vi syntes ikke lige, at vi ville tage chancen, hvorfor vi undgik stedet.

TIPS:
1) Se skarp ud. Det er urimeligt, det er unfair, men that’s life. Folk bliver afvist i døren alle vegne, ikke pga. dresscode, men ren og skær udseende. Stå snorelige, i dit ypperste outfit, og se på de andre i køen – For det er kun de pæneste, vel og mærke efter dørmændene smag, der lukkes ind.

2) Dresscode? Jøsses, vi kvajede os mange gange. Vi tog afsted i lækkert tøj, og endte på natklubber hvor pigerne var iklædt lårkorte. Når vi hoppede i lårkort, ja så stod alle andre selvfølgelig i noget lækkert tøj. Vi oplevede ikke én aften, hvor vi passede ind. Men én ting er sikkert. Der er Chanel tasker, og Louboutins så langt øjet rækker, så hold dig ikke tilbage i den afdeling.

3) Dørmanden er himmelportenes vogter og behandel ham således. Hold din fulde veninde i snor, for én smart bemærkning, og i efterlades ude i kulden. Charme (røvslikkeri) får dig riiiigtig langt. Vi formåede at snyde en times kø foran, ved at vi gik hen til dørmanden og spurgte om der var en gæsteliste, fordi vi ville ikke stå i kø, hvis de alligevel ikke ville lukke os ind. Dørmanden kiggede arrogant på os, og sagde, at der selvfølgelig var en gæsteliste. Så vi sagde, at vi var turister og derfor ikke var bekendte med det, hvortil ejeren kom hen og spurgte hvad problemet var. Vi forklarede, at var turister og at vi havde fået af vide, at der var en gæsteliste, så vi var på vej videre igen, hvortil ejeren lukkede os ind. Charme, røvslikkeri, og ydmyghed det er nøglen til himmelens porte. Urimeligt og nederen som det er, men sådan ér det bare.

4) Promoters! Halvvejs under vores New York tur blev vi bekendte med “Promoters” Det fungerer således: Mænd betaler mellem 10-25.000 kr for entre og bord. De kommer kun ind på diskotekkerne hvis der er piger tilstede. Så diskotekkerne betaler promoterne for at finde piger. Promoterne får piger ind på diskotekkerne ved at give dem entre, bord og drinks på husets regning. Og sådan hænger nattelivet sådan set sammen. Så promoterne vil gerne have dig, du skal bare finde dem. I Miami går de på udgik på stranden, hvor vi blev adspurgt af flere forskellige, i New York er det lidt anderledes, og den nemmeste måde at finde dem på, at selvfølgelig inde på diskotekkerne. Finder du én, og så er du garanteret en VIP oplevelse, resten af din ferie. Igen, Urimeligt? Ja. Uretfærdigt? Ja. En god strategi? Ja.

5) Få hjælp af de lokale. Du tror sikkert, at hvis du finder ét sted som er godt, så kan du bare besøge det igen en anden dag, hvis din A-plan kikser. Nej. Et sted kan være det fedeste på en fredag, og om onsdagen så er det noget helt andet. Afhængig af hvad dag på ugen det er, så er det forskelligt musik der spilles, forskellige typer mennesker der begår sig osv. Vi endte flere gange i et eller anden hiphop musikvideo lignende scenarie, hvor vi var helt malplacerede. Den kode formåede vi ikke at knække, men faktum er bare, at de ændrer stil og stemning afhængig af ugedage, så få hjælp af nogle lokale til at gennemskue mysteriet.

STEDER JEG ANBEFALER:

1) Marque. Kæmpe stort diskotek med kendte DJ’s. Der er rocker lang kø, men kom kl. 23 lige hvor de åbner, tag derind mens der er tomt, sæt dig og få en drink, så stedet er fyldt inden for en halv time, og du slipper for, at stå op til 2 timer i kø. Og husk, diskotekkerne lukker allerede ved 3-4 tiden, så kom afsted i god tid. Vi kom som regel gratis ind, og den ene aften gav $20 i entre, som er billigt sluppet.

2) Vandal. På tirsdage vel og mærket. Vi var derinde efterfølgende og der var hiphop musikvideo stemning. Ingen entrepris, lang kø og de afviser folk i døren, for hvad jeg antager, er udseende. Og det skal siges, at de også gør det, selvom stedet kun er halvfyldt. Men når det så er sagt, på den tirsdag vi var afsted, var det et super fedt sted.

3) The Box. Det er en homo-drag-burlesque klub. Men deres shows er grænseoverskridende hysteriske morsomme (Specielt hvis du troede det var en almindelig natklub). Du kan læse og vores aften HER! Det er en oplevelse for livet.

4) Catch og Le Bain. Det er Rooftops, som vi desværre ikke havde held med at opleve på bedste vis. Men når det så er sagt, så er det i eksklusive omgivelser, det handler bare om, at finde de rigtige dage, og så er jeg sikker på, at man kan få en super lækker bytur. Stederne ligger desuden i gå afstand fra hinanden, så det er et godt sted at starte.

Jeg ville undgå Tao. Selvom stedet er rigtig lækkert, og det uden tvivl er et eksklusivt sted, så er det meget dyrt at komme ind, hvis du ikke som os, har en kontakt. Jeg tror det er tæt på umuligt at komme ind, fordi de er meget selektive, og hvis du ikke står knivskarpt, kender nogen, eller er villig til at lægge kassen ved døren, så tror jeg ikke det er muligt.

Alt i alt: New York er det bedste sted i verden at gå i byen, så snart man har knækket koden.


Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New York | Part 9