New York | Part 6

New York | Part 7


Heeej guys! Lidt mere fra New York, som jeg har glædet mig rigtig meget, til at dele med jer. AS og jeg var nemlig på en super fed sightseeing tour. Vi var nemlig på en Sex and the City sightseeing tour. Måske lyder det lidt som om, at vi ikke har lavet andet, men disse sightseeings, er altså en virkelig god måde at komme rundt på i New York, desuden er det jo det man er der for, nemlig at se og opleve! Der findes faktisk også en Gossip Girl sightseeing tur til de interesserede.

Jeg tror, at hele min fascination af New York jo egentlig startede ved Sex and the City, og det gjorde den sikkert også for mange andre, og derfor er turen bare et must. Turen startede foran Plaza Hotel, som er hvor Big og Natasha havde deres forlovelsesfest, og hvor Carrie gik op til Big og sagde hendes berømte sætning fra Gone with the Wind. Det er et rigtig smukt sted fyldt med de klassiske hestevogne. Vi hoppede ombord på bussen, og vores vært var simpelthen højdepunktet på hele turen. Hun er komiker, og hun fyrede den bare af under hele turen, og snakkede basicly Samantha-sprog. Vi besøgte bl.a. den sexlegetøjs butik hvor Charlotte mødte “The Rabbit”, adskillige parker, Adrians og Steves bar, og selvfølgelig Carries lejlighed. Alt i alt var turen en kæmpe oplevelse, dels fordi man ser de kendte steder, og der er den vildeste tøsestemning.

Vi tog hjem efter turen, og havde en eftermiddag indendøre, da det var den første og eneste dag hvor der køligt. Vi besluttede os for, at tage i byen på Marque, hvor vi havde været dør. Det er et kæmpe diskotek, hvor det (Som alle andre steder) er umuligt at komme ind. Så vi tog tideligt afsted og undgik på den møde køen. Bartenderen synes det var en god idé at give os gratis drinks hele aftenen, hvilket vi ikke helt kunne klage over. Da stedet blev fyldt så væltede der pludselig et hold af piger i hotpants ind, med stjernekastere, flasker og et kæmpe skilt: “If you are rich, you are rich” Ej, men der er bare den vildeste stemning altså.


Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New York | Part 6