Klinik Rude | Botox

Revitalash Eyelash conditioner | Før & efter


Heeej guys! Så er jeg klar med et lille indlæg omkring REVITALASH! Jeg har de seneste 6 uger brugt REVITALASH EYELASH CONDITIONER som får vipperne til at vokse sig skylange, og jeg er klar med nogle før/efter billeder af resultatet, hvad synes du? Ret imponerende ikke? .. Ovenstående er et billede før anvendelse af Revitalash og 6 uger efter med jævnligt brug. Nedenunder ses et billede taget kort efter mit efter-billede bare med mascara. Endvidere ses Revitalash i 3.5 ml. som er den store variant.

Jeg har fundet REVITALAS EYELASH CONDITIONER hos BEAUTYCOS som har adskillige produkter af mærket. Vippeserumen skal bruges én gang dagligt og påføres som en eyeliner på en øjenlåget helt nede ved vippekanten. Den skal selvfølgelig påføres på ren hud uden makeup, og en god idé er, at bruge den om aftenen inden sengetid. Formålet er selvfølgelig, at opnå længere og fyldigere vipper. Jeg har forsøgt at anvende den religiøst dagligt, men det er selvfølgelig glippet en enkelt gang eller 2 (Det er nu gået fint alligevel) Jeg er i hvert fald super glad og overrasket over resultatet, som jeg egentlig synes taler for sig selv.

Revitalash har flere forskellige produkter herunder også en EYEBROW CONDITIONER med samme formål som eyelash conditioneren. Der er forskellige og blandede pakkeløsninger hos Beautycos som du kan købe produkterne så der er penge at spare.

SE HELE UDVALGET AF REVITALASH HER! 


REVITALASH EYELASH CONDITIONER 3.5 ML (Fåes også i 1 ml og 2 ml)

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klinik Rude | Botox