Klinik Rude | Før & Efter

Freddy WR.UP | Ripped jeans

Heeej guys! Har du set de nye FREDDY WR.UP DISTRESSED modeller? Det bedste sted du kan finde dine Freddy WR.UP bukser er hos FITFASHION, de har simpelthen det største udvalg i Danmark. Det er den ene ting, den anden ting er, at de nu har fået de nyeste modeller som er ‘Distressed’ Det er liiiige netop dét jeg længe har håbet på. Distressed modellerne er ripped jeans, og sådan et par har jeg viiirkelig savnet ved Freddy WR.UP. Mærket er mit absolut yndlings bukse brand gennem flere år. Dels fordi jeg synes de er flotte og super behagelige, men i den grad også fordi Freddy WR.UP er designet til, at få kvindekroppen til at stå så skarpt som overhovedet muligt. De løfter bagdelen ved hjælp af silikonestrimler der er placeret i bukse kanten og under balderne.

Jeg er helt vild med denne model som er den lyse model: FREDDY WR.UP REGULAR WAIST DEMIN DISTRESSED LYS men de fåes altså også i mørkeblå og grå i regular waist, og i grøn, hvid og sort i den lavtaljede model (Se hele udvalget HER!)


FREDDY WR.UP REGULAR WAIST DEMIN DISTRESSED LYS

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klinik Rude | Før & Efter