Oxygen boost | Sparking makeover mask!

L.A.Q Shield | Nails by me


Heeej guys! Jeg er simpelthen så begejstret og jeg har glædet mig til, at dele dette indlæg med jer. Jeg har det sidste stykke tid haft så vanvittigt travlt med rejser, studie og skoledage indtil mørket falder på. Så tid, ja, det er ikke lige noget jeg har haft meget af. Og derfor besluttede jeg mig for, at forsøge at lave mine negle selv. Fordi jeg ikke selv har lange negle, så har jeg købt akrylpulver- og væske, en pensel, proteinbond og en elektronisk neglefil hos NAILREPUBLIC. Men alt det er slet ikke nødvendigt, hvis du ønsker helt almindelig gellack på dine egne negle. Efterfølgende besøgte jeg BILLIGVOKS som forhandler mærket L.A.Q SHIELD. Jeg gik måske lidt overboard, men det som du som minimum skal bruge er som følger:

UV LAMPE – PREPARE – BASE COAT – TOP COAT

Det er hvad jeg selv har brugt for at lave neglene på billedet øverst (Foruden akrylprodukterne til at opnå længden) Og jeg er temmelig stolt over resultatet, og jeg synes faktisk, at de er overraskende flotte, taget i betragtning af, at det er mit første forsøg? .. Det skal lige siges, at det selvfølgelig kan være en god ide, at også vælge en farve mellem base og top coat, hvis du ikke ønsker din naturlige farve. Du kan se hele udvalget HER! Endvidere kan det selvfølgelig også være en god idé, at investere i et produkt til at fjerne shellac’en igen. Vigtigst af alt, så er produkterne super nemme at anvende, og jeg vil skyde på, at det tager omtrent 10 minutter, at lave selv? Det tager i hvert fald ikke meget længere tid, end at lægge en ganske almindelig neglelak, og resultatet er først og fremmest en del flottere, og en hel del mere holdbart. Jeg kan af gode grunde endnu ikke fortælle hvor længe de holder, men det ser altså meget lovende ud. Jeg er i hvert fald rigtig glad for både resultatet, og ikke mindst hvor nemt det er at gøre det selv.


PREPARE / TAKE IT OFF / UV LAMPE / NEGLEBUFFER / BANANA BOAT FILE / GLOSSY TOP COATBASE COAT / OYSTER GLAZE / RED RED / CALM ROSE / NAIL OIL

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oxygen boost | Sparking makeover mask!