Freddy WR.UP | Ripped jeans

Oxygen boost | Sparking makeover mask!


Heeej guys! Jeg vil gerne dele en lille beauty hemmelighed med jer. Jeg er faldet over et brand ved navn LING SKINCARE hos SPASHOP. Spashop indeholder en del særlige highend brands, som du måske ikke typisk hører om. Men det er helt klart værd tjekke ud, for jeg er sikker på, at der er noget til enhver smag. Jeg taler selvfølgelig om et helt specielt produkt nemlig LING SPARKLING MAKEOVER MASK som er en speciel ansigtsmaske baseret på carbonoxy terapi som er en oxygen behandling (Du kan se hele udvalget af ansigtsmasker HER!) Du har sikkert hørt om de nye oxygen behandlinger som flere skønhedssaloner i Danmark er begyndt at tilbyde? Denne ansigtsmaske er baseret på samme teknik. LING SPARKLING MAKEOVER MASK giver huden et øjeblikkeligt oxygenboost som fremmer hudens naturlige glød, mindsker udrenheder og fine linjer rynker. Det er en intensiv ansigtmaske som sparker røv.

Den påføres og fordeles på ren hud, så begynder den at skumme/svulme let. Den skal efterlades så længe den virker, og renses derefter af cirka 10-15 minutter efter. Den går effektivt ind og intensivt tilføjer huden oxygen som har en udrensende effekt der giver langvarige resultater. Jeg har selv anvendt den, og jeg er HELT vild med den! Jeg kan slet ikke få nok af min hud efterfølgende, og jeg fornemmer, at dens effekt bliver vanedannede, for nøj hvor er jeg glad for resultatet!


LING SPARKLING MAKEOVER MASK 

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Freddy WR.UP | Ripped jeans