L.A.Q Shield | Nails by me

Vera & John | Make dreams come true

Sponsoreret af Vera&John


Heeej guys! Noget af det der betyder aller mest for mig er, at jeg kan rejse, føle mig fri og blive ved med, at krydse ting af min bucket list. I sommers var jeg på mit livs rejse til New York og Miami, hvor jeg bl.a. indfriede to af mine største drømme, nemlig at skydive og shark cage dive. Jeg mere optaget af, at opdaterer og udføre min bucketlist end noget andet, fordi jeg synes det er så vigtigt, at man husker, at livet er en engangsforestilling, og det handler om, at få mest muligt ud af det mens man kan. Så jeg har hundredevis af ting som jeg vil se og opleve. Jeg drømmer om rejser til USA og Afrika, jeg drømmer om at skydive igen, og så vil jeg gerne prøve en mekanisk tyr på en bar i Sydstaterne. Jeg har mange besynderlige, sjove, eksotiske og adrenalinfyldte ting, som jeg gerne vil opnå. Fælles for dem alle er, at de er drømme, og der skal mønter i lommen før de kan indfries.

Derfor tænker jeg tit på, enten at smide det hele pakke en taske og bare gå ud og gøre det.. Jeg har haft mange påfund til hvordan jeg kan indfri mine drømme. Tænk hvis det lå i skæbnen, at man skulle vinde en million, men at man aldrig fandt ud af det, fordi man ikke spillede? .. Ja, den teori skal jeg i hvert fald teste. Jeg har gjort det til en pligt, at gøre hvad som helst for, at opnå alle mine drømme. En af de ting er, at jeg er faldet over VERA&JOHN som er en spilleportal hvor man selvefølgelig kan vinde penge. Det bedste ved at spille er, at det er et afbræk fra hverdagen, hvor det er muligt at sidde og drømme om gevinsten og ikke mindst hvad man kan bruge den til. Jeg tror det er sundt at drømme, det viser undersøgelser også, så jeg drømmer så meget som jeg kan.

Hvis du som jeg elsker at drømme, og er fast besluttet på, at indfri dem, så kan du også spille på VERA&JOHN og have chancen for, at vinde og gøre dine drømme til virkelighed. Man skal selvfølgelig mindst være 18 år. Jeg har en bonuskode “ESKO10FS” Som du frit kan benytte. Den gælder kun nye kunder, indtil d. 01.12.2017 og kan kun benyttes én gang. Gevinster udbetales med 40 x omsætningskrav og deres generelle regler og vilkår er gældende som du kan læse mere om HER!

BONUSKODE TIL VERA&JOHN:
ESKO10FS


 

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

L.A.Q Shield | Nails by me