Vera & John | Make dreams come true

Vinterjakke | Oversize pelskrave


Heeej guys! Jeg har en ting for vinterjakker og idag handler det lidt om vinterjakker. Der er flere årsager til, at jeg går utrolig meget op i mine vinterjakker dels fordi: De skal få os gennem den hårde og iskolde vinter ved at holde os varme og beskytte os mod forkølelser. Vi går i dem omtrent 70% tiden, og de tildækker vores lækre outfits. Så derfor synes jeg, at der to væsentlige ting ved at finde vinterjakken: Den skal kunne gøre sit arbejde og holde os varme, men den skal i den grad også være lækker at se på, for vi går ikke i ret meget andet den kommende tid.

Jeg går derfor ind for, at én vinterjakke bare slet ikke kan gøre det. Jeg vil have flere, og de skal holde mere end én sæson, selvom vinteren er hård mod vores jakker. Jakken her er fra FASHION QUEEN som har en masse forskellige bud på vinterjakker. Modellen er en MILANO DUNJAKKE af mærket Queen of Divas. Den ligner til forveksling Rock & Blue, men det er det ikke. Sidste år investerede jeg  i en rigtig flot jakke, der desværre ikke kunne klare mosten. Derfor er jeg denne gang gået ombord på denne. Den er kvalitetsmæssigt kraftig og robust, og jeg tror på, at den overlever langt mere, end en enkelt vinter. Endvidere synes jeg også, at den er skide fed, og så formår den faktisk også, at klare sin opgave, nemlig at holde mig varm. Pelskraven er selvfølglig vaskebjørnspels. Jeg vil dog også lige give et skud ud til deres TORONTO DUNJAKKE den er virkelig også fed, og den ser mindst lige så lækker ud som Milano jakken.

Til enhver vinter gaderobe tilhører den sorte, varme dunjakke med pelskrave. Og jeg synes Milano jakken er et super godt bud herpå. Men jeg vil i den grad også kigge efter andre jakker, både pelsjakker og jakker i andre farver. For i Danmark går vi ikke i ret meget andet.


MILANO DUNJAKKE

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vera & John | Make dreams come true