Oxygen boost | Sparking makeover mask!

Weekend in New York | Part 1


Heeej guys! For nyligt var jeg et lille smut forbi New York igen. Ikke dårligt selvom det denne gang var et kortere visit. Jeg landede en torsdag aften i JFK New York, og selvom det blev temmelig sent, så formåede vi alligevel, at tage ud og få nogle drinks. Oprindeligt var planen, at vi skulle et lidt finere sted hen, men efter sådan en lille 10 timers tur, så er man altså ikke helt på toppen. Flyturen var dog en hel del lækre end forrige gang hvor vi kørte fra Aalborg til Odense, tog toget til Slagelse, måtte skifte til togbus til Kastrup, for så at flyve fra Kastrup til Amsterdam og derefter skifte til flyet mod New York, holy moly! Det var noget af en tur. Denne gang, og også grunden til, at jeg tillod at det kun var en weekend var fordi, at flyet var direkte fra Aalborg til Amsterdam med et skift til New York. En heeeeel del nemmere. Derudover var jeg så heldig, at sædet ved siden af mig var tomt, så gæt lige hvem der fik udfoldet sig? ..

Jeg boede denne gang igen i lower Manhatten dog en hel del mere lækkert og mere centralt. Mere præcist boede jeg i Financial District nær Wall Street, som er et hyggeligt område der ikke skal tages forgivet. Det var i gåafstand til Brooklyn Brigde, 9/11 Memorial, og hele 2 skønne havnefronter, så hele fredagen blev brugt på at udforske. Vi havde frokost ved North Cove Yacht Harbor, som var et skønt sted. Jeg fik shoppet en lille smule og købt den Frihedsgudinde som jeg ikke fik købt sidste gang. Vi kom temmelig sent ud af døren til aftensmad og endte på en Mexicansk restaurant med liiiidt for god stemning. Under middagen gik der liiiige lovlig meget nattelivsstemning i det, hvilket ikke er så skide hyggeligt når man bare forsøger at spise aftensmad. Overall var det dog en skøn dag, og jeg fik endelig mulighed for, at gøre det som jeg fortrød aller mest, at jeg ikke gjorde sidst, nemlig bare at tulle rundt, nyde byen og suge alle indtryk til mig.


Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oxygen boost | Sparking makeover mask!