Weekend in New York | Part 1

Weekend in New York | Part 2


Heeej guys! Efter jeg i sommers kom hjem fra New York og basicly fik gjort alt det jeg nogensinde havde drømt om, så gik det efterfølgende op for mig, at der var et par småting, som jeg egentlig ikke havde tænkt over, at jeg gere ville i New York? .. Så må man jo tage tilbage, der er jo ikke andet at gøre. Det var hvad lørdagen stod på! Der er ingen tvivl om, at AS og jeg havde brændt skrækkelig mange penge af i sommers i New York, og den dyreste post foruden fly, hotel, og “oplevelser” ja, det var transport. Jeg havde slet ikke tænkt tanken, at man kunne køre med Subway? .. Og endnu vigtigere? Jeg havde slet ikke tænkt over, hvor meget jeg egentlig gerne VILLE?! .. Det er helt fjollet, i har vel set i alle film hvor super slum agtig Subway’en i New York er, og hvor ofte der kommer bemærkninger omkring, at man bliver befamlet under turen? Eller at der er fulde og mærkelige mennesker? .. Well.. Dét skulle jeg altså opleve. Det bliver ikke en større kulturel New Yorker oplevelse end en tur i Subway’en. Og jeg blev slet ikke skuffet. Det koster $2 uanset hvor man skal hen (Shiiiit vi havde spildt mange penge sidst, av av) Og jeg kunne altså ikke få mig selv til at tage billeder af menneskerne, men det var PRÆCIS som i alle film. Jeg sad ved siden af en kraftig sort kvinde, på min anden side sad en fuld sort mand og spiste en hotdog, overfor mig sad hvad der lignende en udmattet og hårdarbejdende asiatisk ældre kvinde, skråt overfor mig stod en kraft mørk kvinde i en mavebluse med musik i ørene (Det syn ser man ikke i Danmark) Den fulde mand smed selvfølgelig hans hotdog skrald mit i toget på hans vej ud, og ja, det var min store kulturelle oplevelse.

Der var selvfølgelig et formål med turen. Der var endnu en ting som jeg ikke nåede i sommers, nemlig at se The Highline, som er en nedlagt togbane over New York der er lavet om til en stor, og smuk aflang park. The Highline er ikke noget særligt, men det er super hyggeligt at bruge sin lørdag formiddag og gå en tur der. Frokosten stod på ved den modsatte havnefront på Industry Kitchen hvor jeg fordærvede en hel pizza men med udsigt over Brooklyn og Brooklyn Bridge. Absolut ikke min værste weekend!


Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend in New York | Part 1