FITFASHION x BLACK FRIDAY | OP TIL 80%

By Gabriella | Fur vest


Heeeej guys! Hvis der er en online fashion store som jeg for tide holder godt øje med, ja så er det BY GABRIELLA. Og det er ude tvivl det værd. For nyeligt fandt jeg denne lysebrune PELS VEST (Den er pt. udsolgt, men se den pudderfarvede i stedet, den er mindst lige så smuk – HER!) Jeg lovede jo, at vise jer nogle lidt bedre billeder af pelsen. Den er perfekt som forårs/efterårs overtøj til at tage over en læderjakke, for at pifte den op. Om vinteren er den helt ideal til, at tage over en lang cardigan eller en sweater til at holde varmen. Måske er jeg den eneste der pt. går i 2 sweatere lige for tiden og ligner en hjemløs? Synes I hvert fald det er et bedre alternativ, som gør looket en hel del finere. Jeg er faktisk faldet helt og aldeles pladask for deres nye sorte PELS JAKKE – Nøj hvor er den bare gude smuk, og så er den faktisk heller ikke skrækkelig dyr, taget i betragtning af, at det er en stor og lækker vaskebjørns pelsfrakke.

Du kan se hele udvalget HER!


PELS VEST

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FITFASHION x BLACK FRIDAY | OP TIL 80%