COCOPANDA x BLACK WEEK | Highlighters

COCOPANDA x BLACK WEEK | 25-75% & Rabatkode!


Heeej guys! Så er der nye lækkerier og det er næsten slet ikke til at holde ud. MAKEUP REVOLUTION er mit absolut favorit mærke når det kommer til highlightere uden tvivl (Siger jeg, mens der ovenfor også figurere en highlighter fra NYX – Den er nu rigtig smuk) Nå, men hos COCOPANDA er der lige nu kommet en hel masse – Og jeg mener virkelig – En HEL masse nye highlightere fra MAKEUP REVOLUTION. (Se mit især mit indlæg fra igår HER!)

Jeg er personligt mest til de lilla highlightere til hverdag fremfor de gyldne. Det er som om, at de giver et mere naturligt look, fordi de fremhæver hudens egen naturlige glød. Og i den forbindelse har jeg fundet 2: MAKEUP REVOLUTION BAKED VIVID HIGHLIGHTER og NYX DUO CHROMATIC ILLUMINATING POWDER LAVENDER STEEL. Den første har jeg faktisk anvendt i nogle måneder nu, og jeg er godt tilfreds med den, mens highlighteren fra NYX har en smule mere chrome effekt hvilket absolut heller ikke er dårligt (Faktisk har jeg overvejet at bruge den som mirror/chrome powder på mine negle også.) Så faldt jeg over MAKEUP REVOLUTION ULTRA STROBE CREAM. Som er den fineste flydende illuminating creme. Og hvis du virkelig vil gå all in på shine, så vil anbefale, at du anvender strobe cremen først og dernæst tilføjer en pudret highlighter.

RABATKODE:
Fri fragt ved køb over 199 kr: BLACKSAN
(Koden er gyldig én gang pr. kunde)

KONKURRENCER:
– Få din ordre betalt, der trækkes 5 vindere i løbet af ugen som får sin ordre betalt.

– Vind en goodiebag til en værdi af 2.000 kr ved deltagelse af Black Week event HER!

TILBUD:
– 25-75% rabat på alt med undtagelse af ganske få brands (Kevin Murphy, ByNoor, Dermalogica) – HER!
– Op til 80% rabat på accessories.

– Op til 65% rabat på al shampoo & balsam.
– Op til 60% rabat på Redken og Fugde.
– Op til 60% rabat på makeup børster.
– Shela’s børste kollektion til kun 59 kr.
– Maks 2 pr. kunde (Særtilbud)


MAKEUP REVOLUTION ULTRA STROBE CREAMNYX DUO CHROMATIC ILLUMINATING POWDER LAVENDER STEELMAKEUP REVOLUTION BAKED VIVID HIGHLIGHTER / MAKEUP REVOLUTION FORTUNE FAVOURS THE BRAVE EYESHADOW PALETTE

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COCOPANDA x BLACK WEEK | Highlighters