L.A.Q Shield | How-to Gellack

COCOPANDA x BLACK WEEK | 30 NYX LIP GLOSSES


Heeej guys! Jeg har simpelthen fundet det skønneste lip gloss paradis. Kender du det, når du står og skal finde læbestifter og lip glosser, og du egentlig bare gerne vil have en af hver? Men det er som om, at det vil være at gå lidt for meget all in? Slet ikke! Og jeg har fundet løsningen. Hos COCOPANDA er der lige nu nogle særlige pakker fra NYX hvor du kan få hele 30 forskellige NYX LINGERIE LIP GLOSS’S! Jep, jeg sagde 30 forskellige farver og nuancer. Faktisk er der 24 forskellige kendte farver og hele 6 nye nuancer som aldrig er set før. ‘Lingerie’ serien fra NYX er matte nuancer som jeg er slemt obsessed with. Der findes forskellige pakker bl.a. med SOFT MATTE som 30 nuancer i soft matte variant. Men også blandede pakker med SATIN VS. VELVET og METALS VS. MATTE. Jeg er helt vild med pakkerne, fordi man får en ordentlig omgang forskellige nuancer super prisvenligt, og så er NYX bare et skønt mærke. Endnu bedre er, at det er en rigtig god måde til, at få en masse forskellige nuancer til samlingen, specielt når man har svært ved både at vælge og begrænse sig.

Jeg tænker egentlig også, at det er en helt perfekt julegave. NYX har faktisk rigtig mange forskellige gaveæsker som du kan finde hos COCOPANDA hvis du ikke tænker, at makeup’en nødvendigvis kun skal være læbestifter eller lip glosses.

RABATKODE:
Fri fragt ved køb over 199 kr: BLACKSAN
(Koden er gyldig én gang pr. kunde)

KONKURRENCER:
– Få din ordre betalt, der trækkes 5 vindere i løbet af ugen som får sin ordre betalt.

– Vind en goodiebag til en værdi af 2.000 kr ved deltagelse af Black Week event HER!

TILBUD:
– 25-75% rabat på alt med undtagelse af ganske få brands (Kevin Murphy, ByNoor, Dermalogica) – HER!


NYX PROFESSIONAL MAKEUP LIP LINGERIE VAULT

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

L.A.Q Shield | How-to Gellack