COCOPANDA x BLACK WEEK | 30 NYX LIP GLOSSES

COCOPANDA x BLACK WEEK | Highlighters


Heeej guys! Så er det ved at være den bedste tid på året – Nemlig Black Friday. Vi er så heldige at steder såsom COCOPANDA ikke bare holder Black Friday men Black Week! Det betyder, at der 25-75% PÅ ALT med undtagelse af ganske få brands. Idag er der OP TIL 45% rabat på NYX og Makeup Revolution (Se begge brands HER!) Jeg har samlet ALLE tilbudene i bunden af indlægget, samt en ekstra RABATKODE!

Imellem tiden vil jeg gerne fortælle lidt om hvorfor jeg er så dødeligt hooked op netop NYX og Makeup Revolution som der er op til 45% på. Det er særligt Makeup Revolutions highlightere som kan få julelysene frem i mine øjne. Jeg har linket alle produkterne i bunden såfremt du ligesom jeg, falder for en eller flere af disse gude skønne highlightere. Jeg har selv meget svært ved, at få hænderne ned over disse highlightere som er i disse helt lyse og lækre gyldne guld nuancer. De er helt sikkert det ideale til når man skal shines helt op – Bogstavlig talt. Men der findes også highlightere som måske er mere passede til hverdag og til det mere naturlige look – Disse mener jeg i hvertfald, er de mere lavendel farvede som tenderer over i en lilla nuance. Disse laver jeg et indlæg om i morgen og de fåes altså også fra Makeup Revolution og dem er der altså også tilbud på idag! Hvis du ligesom mig er den største sucker for highlightere og strobing så gør dig selv en tjeneste og prøv MAKEUP REVOLUTION ULTRA STROBE CREAM, så har jeg sagt det, den er addictive!

Mini Highlighter Guide:
Lyse/hvide highlighters giver størst kontrast i forhold til din contour. Men de giver også den største “Billede med blitz effekt”, hvorved netop kontrasten bedst ses. Highlightere i guld eller med gyldne nuancer giver mere et “Gudinde badet i guld” Look. De er også de bedste til, at bruge på eksempelvis kravebenet eller andre steder på kroppen, fordi de giver mere kulør. De lilla og lavendel farvede highlighters er til det mere naturlige look, som du kan anvende i hverdagen, da de fremhæver hudens egen naturlige glød.

RABATKODE:
Fri fragt ved køb over 199 kr: BLACKSAN
(Koden er gyldig én gang pr. kunde)

KONKURRENCER:
– Få din ordre betalt, der trækkes 5 vindere i løbet af ugen som får sin ordre betalt.

– Vind en goodiebag til en værdi af 2.000 kr ved deltagelse af Black Week event HER!

TILBUD:
– 25-75% rabat på alt med undtagelse af ganske få brands (Kevin Murphy, ByNoor, Dermalogica) – HER!
– Op til 45% rabat på NYX og Makeup Revolution – HER!
– Køb for 349 kr og få en John Frieda hairspray 400ml til kun 29 kr HER!
– Op til 75% rabat på Shelas (Makeup organizers) – HER!
– Op til 55% på toplisten – HER!


ROSE LIGHTS PALETTE / STROBE LIGHTING PALETTE / EVER GLOW LIGHTS / HIGHLIGHTER FLASH / REJUVINATE / GOLD ADDICT / BAKED BRONZE ROCK ON WORLD

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COCOPANDA x BLACK WEEK | 30 NYX LIP GLOSSES