COCOPANDA x BLACK WEEK | 25-75% & Rabatkode!

FITFASHION x BLACK FRIDAY | OP TIL 80%

Heeej guys! De bedste dage er altså bare når postbudet har været forbi med en pakke fra FITFASHION. Sådan er det bare. Endnu bedre er måske, når der er Black Friday og der er op til 80% rabat på udvalgte modeller? Jeg har i hvert fald længe nøje holdt øje med FREDDY WR.UP HIGH WAIST dels fordi det er Freddy WR.UP bukser og dels fordi de har den flotteste lynlås foran, som jeg er helt vild med. Jeg plejer at anvende størelse M, men da den var udsolgt forsøgte jeg mig med en størelse S hvilket fungerer helt fint. Så du kan med fordel gå en størelse ned i denne model. Freddy WR.UP high waist fåes også i Emana modellen, i læder modellen og i mane flere farver (Se dem HER!) Jeg skal i hvertfald igang med en samling af high waist, for nøj hvor synes jeg altså, at de er fede.

Freddy WR.UP busker er bukserne der med indvendige silkone striber bagpå og i buksekanten som former og løfter bagdelen, samt holder sig langt bedre oppe end andre bukser. De må vaskes på maks 30 grader så husk at læse vejledningen som du får med i pakken.

Black Friday tilbudene gælder kun idag og kan byttes frem til d. 15.01.2018. Der er visse varer der ikke kommer tilbage, fordi det er sæsonvarer so hurry up. Vær dog opmærksom på, at Fitfashion ikke reserverer din ordre i indkøbskurven før købet er gennemført.

BLACK FRIDAY TILBUD:
OP TIL 80% PÅ UDVALGTE MODELLER HER!


FREDDY WR.UP HIGH WAIST / MISS PERFECT BODYSUIT / BLACK KIMONO

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COCOPANDA x BLACK WEEK | 25-75% & Rabatkode!