Vinterjakke | Oversize pelskrave

L.A.Q Shield | DIY Gellack


Heeej guys! Jeg er jo påbegyndt et helt nyt kapitel i mit liv, jeg er nemlig begyndt selv at lave Gellack selv! Yes, det betyder nemlig, at jeg selv laver mine negle, og det er altså beslutning jeg er ret tilfreds med. For det første, så tager det omtrent 10 minutter, resultatet er (Hvis jeg selv skal sige det) temmelig godt. Det er hurtigere, nemmere og billigere, og resultaterne taler for sig selv. Mærket jeg bruger er L.A.Q SHIELD som er Gellacks der holder op til 3-4 uger. Denne gang har jeg anvendt GENUINE som er glimmer gellacken på negle tipperne, og så har jeg anvendt MIRROR POWDER som giver den flotte chrome effekt.

NEED TO USE:
LED LAMPE – BASE COAT – GELLACKTOP COAT

Siden jeg prøvede L.A.Q Shield for første gang, har jeg oprigtigt ikke kunnet få armene ned af glæde. Jeg troede simpelthen ikke, at det var muligt med så fine resultater, og at det kun tog små 10 minutter? .. Og at man samtidig gør sig så stor en besparelse i forhold til at gå til en professionel hver 4. til 6. uge. Jeg er helt indforstået med, at første indkøb er en investering, fordi du skal bruge en LED LAMPE, BASE COAT og TOP COAT. Derudover skal du jo vælge nogle GELLACKS. Men produkterne holder jo super længe, og for hver gang du ville have betalt 500 kr for, at gå til en professionel, så kan du i stedet købe 3 nye GELLACKS. Det synes jeg simpelthen er helt genialt. Det der er vigtigst for mig, det er faktisk tidsbesparelsen. Jeg synes det kan være svært at finde tider ved en professionel, og jeg ender altid med at gå med en knækket negl i en uge, eller skulle haste afsted. Nu kan jeg sidde i nattøj med Netflix og ordne det selv en tirsdag aften, hvor nemt må det lige være? .. Jeg har inddelt produkterne i Need to use, og Nice to use. Du skal bruge ovenstående produkter, men de nedstående er ikke et must, men en bonus.

NICE TO USE:
NEGLEBÅNDSSKUBBERPREPAREBANANA BOAT FILE / NEGLE BUFFERTAKE IT OFF

Det skal selvfølgelig nævnes, at jeg selv laver akrylneglene, som forlænger mine negle. Men hvis du blot ønsker Gellack på dine egne negle, så gør-det-selv. Trust me, du gør dig selv en kæmpe tjeneste. Jeg er i hvert fald påbegyndt min egen L.A.Q Shield samling, og den skal forøges asap! Husk at besøge L.A.Q Shields FACEBOOKSIDE for at holde øje med tips, tricks & tilbud.


BASE COAT / TOP COAT / GENUINE / MIRROR POWDER 

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinterjakke | Oversize pelskrave