Racoon fur | By Gabriella

L.A.Q Shield | How-to Gellack


Heeej guys! Nu har jeg flere gange talt om L.A.Q SHIELD som er mærket jeg bruger, til selv at lave Gellack. Men jeg tænker egentlig, at jeg vil lave et indlæg omkring, hvordan du selv kan lave Gellack med L.A.Q Shield produkterne step by step. Der er selvfølgelig nogle produkter, som du skal bruge, og så er der nogle, som du kan vælge at bruge. Jeg synes, at der i dag skal være fokus på det mest væsentlige, så det du skal bruge, er som følger:

NEED TO USE:
LED LAMPE – BASE COAT – GELLACK – TOP COAT

Lad os komme videre til hvordan du gør igang. Læg mærke til, at jeg skelner mellem hvad du skal gøre, og hvad du kan gøre. Men du skal ‘Preppe’ dine negle. Dvs. at du skal forberede dem. Du skal skubbe dine neglebånd tilbage, og det kan gøres med en NEGLEBÅNDSSKUBBER. En rigtig god idé er også, at du buffer dine negle som indebærer, at du filer lidt ovenpå dine negle. Det kan gøres med en NEGLE BUFFER. Når du filer på dine negle kommer der lidt støv, og det skal du fjerne. Det kan du gøre med PREPARE. Nu er du sådan set klar til, at gå rigtigt igang. Du skal påføre et lag BASE COAT som hjælper med, at binde neglene og Gellacken og base coaten skal have 30 sekunder i LED LAMPEN. (Jeg plejer at give dem 60 sekunder). Det er vigtigt at du ved både gellack, base- og top coat ikke får produktere på dine neglebånd eller på huden. Det er ikke farligt, men det kan give luftbobler som gør, at din gellack ikke holder optimalt. Dernæst skal du tilføje din favorit GELLACK og give den 60 sekunder under lampen (Jeg plejer, at give den 2 x 60 sekunder) Det er bedre at give dine negle flere tynde lag, end for et for tykt lag. Du afslutter med din TOP COAT som  skal have 2 x 90 sekunder. Og vola! Du er færdig og har perfekte negle. Du behøves ikke, at afspritte neglene når du bruger L.A.Q Shield, som du sikkert har oplevet, at din negleteknikker gør. Det er ikke nødvendigt.

Ovenstående billede er af mit tredje sæt negle som jeg selv har lavet, og jeg har denne gang valgt helt sorte negle og derfor anvendt L.A.Q SHIELD BLACK. Egentlig ville jeg have brugt det sorte glimmer, men jeg blev bare så vild med det helt stilrene sorte look, at jeg lod være, men kan jo aaaaaltid bare lægge et nyt og så skal jeg nok vise jer dem. L.A.Q Shield produkterne er Gellack som du ka påføre dine egne negle, de kan ikke bruges til at forlænge neglene.

Hold øje med L.A.Q Shields FACEBOOKSIDE for mere inspiration.


L.A.Q. SHIELD GELLACK

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Racoon fur | By Gabriella