New in | NA-KD

Racoon fur | By Gabriella

Heeej guys! Hvis der er noget jeg elsker, så er det nye lækkerier, og herunder hører en ny pels til. Måske kender du allerede BY GABRIELLA? I hvert fald er det en fashion store, der har noget af det absolut lækreste tøj by far. Jeg er faldet pladask for dres blondebluser, smukke kjoler og ikke mindst deres fede mærker såsom Sofie Schnoor åhhh! Se lige disse STØVLER?! Som om det ikke er nok, ja så har jeg også fundet de smukkeste pelse. De har desuden også de lækre Rock n’ Blue jakker. Denne pels er i LYSEBRUN og der findes en lignende model i en LANG variant farven hedder dog ‘Pudder’ men synes dog, at de ligner hinanden farvemæssigt til forveksling. Jeg har i forvejen en længere pelsvest i mørkebrun, som jeg har gået i stort set dagligt de seneste 6, 7 8 måneder? Så hvorfor ikke en kort pels i lysebrun denne gang? Pelsen er vaskebjørn og har hægte foran så de kan lukkes. Hægterne går hele vejen ned, så den kan lukkes helt (Det er der nogle pelse der ikke kan – Vildt irriterende) Og så har den to lommer foran. Jeg tænker egentlig at dele nogle flere billeder af den, men jeg kunne altså bare ikke vente!

Du kan se hele udvalget HER!


PELS VEST KORT / PELS VEST LANG 

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in | NA-KD