By Gabriella | Fur vest

Black | The little one

Heeej guys! Leder du efter den perfekte lille sorte kjole? Du ved, den som vi alle bruger hele vores liv på at lede efter, så indstil eftersøgningen, jeg har fundet den i dagens indlæg. Hvad er egentlig den perfekte ‘Little black dress’? Tjoé.. Det er først og fremmest alle kvinders go to kjole, dens primære funktion er egentlig, at den skal være i gaderoben for at give kvinder tryghed omkring, at uanset hvad de skal, hvor de skal hen, eller hvad de skal foretage sig, ja så ved de, at de har en lille sort sag hængende, som de ser gude skønne ud i. Det er dens mest vigtige opgave, at skabe tryghed. Vi skal bare vide, at vi har den, at vi ser godt ud i den, at vi til enhver tid kan passe den, og at den er klar, når vi har brug for den.

Denne fine sag er fra LITTLE MISS PERFECT som har et fantastisk udvalg af lækre items til gaderoben, som man ikke helt forstår, at man har kunnet leve uden. SWEATHEART PLUNGE DRESS har en dyb udskæring og dens syninger fremhæver formerne. Den er lavet af et lækkert elastisk materiale der former sig efter kroppen, så du kan passe den både før og efter buffeten. Længden viser lidt hud men tillader dig alligevel, at bukke dig ned efter din lip gloss hvis du skulle tabe den. Alt i alt kan du med denne i gaderoben trygt stoppe eftersøgningen af den perfekte lille sorte kjole.

Jeg vil fortsætte min shopping, dog i en helt anden genre, nemlig hos UNOLIVING hvor jeg vil have anskaffet mig nogle møbler og hos MOODINGS hvor jeg har fundet mig en lampe.


SWEATHEART PLUNGE DRESS | BLACK KIMONO

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By Gabriella | Fur vest