L.A.Q Shield | Gold faith

Christmas outfit | Red & Lace


Heeej guys! Så er julestemningen landet hos mig, og det indkluderer også et jule outfit. Jeg har fundet dette fine outfit hos LITTLE MISS PERFECT som har nogle super eksklusive items, og særligt deres bodystockings er to die for hvis jeg selv skal sige det. Denne long sleeve turtleneck BODYSTOCKING faldte jeg for ved første øjekast. Da jeg prøvede den troede jeg, at jeg havde taget voldsomt meget på, for jeg kunne simpelthen ikke mase mig ned i den, jeg tror jeg kæmpede i godt 7-8 minutter før det gik op for mig, at lynlåsen bagpå kan lynes HELT ned, og derefter kunne jeg så elegant glide mig end i den. Ellers var jeg heller aldrig kommet ud af den! Men den er altså helt almindelig i størrelsen og jeg har en størelse small på. Det er egentlig detaljerne ved den, som gør den rigtig lækker. Særligt at ærmernes længde når helt udover håndledet og blonderne strækker sig ned over håndryggen synes jeg er en skøn detalje. Endvidere er jeg meget begejstret for, at hverken snittet ved halsen eller ærmerne har et lige snit, men at “kanterne” er blonder. Nederdelen synes jeg matcher så fint, og jeg så egentlig begge dele sammensat på deres hjemmeside og tænkte, at kombinationen af begge komplimenterer hinanden.


LONG SLEEVE LACE TURTLENECK BODYSTOCKING | HIGH WAIST SKIRT

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

L.A.Q Shield | Gold faith