Christmas outfit | Red & Lace

Klinik Rude | Årets julegave


Heeej guys! Det er nu 3 måneder siden mit sidste besøg ved KLINIK RUDE i Aalborg som også har en afdeling på Frederiksberg. Det var tid til en lille “refill” og i de forbindelse slog det mig, hvor en ualmindelig fantastisk julegave det er at give (Eller i mit tilfælde, at få). Det slog mig egentlig for nyligt, at det jo egentligt er muligt, at give en behandling – eller et tilskud til en behandling – som GAVEKORT. Jeg så nemlig et opslag på deres facebookside, som ofte deler forskellige tilbud.

Jeg har selv fået lavet botox ved 3 områder: Pande, mellem brynene og ved øjene (Læs indlægget HER!) og så har jeg fået fillers i læberne. (Læs indlægget HER!) Men Klinik Rude tilbyder jo egentlig meget mere end blot behandlinger med botox og fillers, hvorfor jeg egentlig tænker, at det er den perfekte julegave. Et gavekort til Matas kan alle vel bruge jo, jo. Men det kan alle såmænd også til Klinik Rude. Hvem ønsker ikke en eksklusiv ansigtsbehandling eksempelvis? Foruden de alverdens behandlinger de tilbyder med botox og fillers, så tilbyder de altså også både permanent hårfjerning, hudfornyende behandling med laser, og micro needling behandlinger. (Du kan se en oversigt over alle deres priser og behandlinger HER!) Nå, det var såmænd blot en tanke der slog mig, som jeg lige ville dele inden jul – Jeg ville i hvert fald ikke blive skuffet hvis pakken var tynd, flad og med et ‘Klinik Rude’ logo på, det er én ting der er helt sikkert. Jeg glæder mig til, at fortælle om mit seneste besøg, og hvad jeg endte med af behandlinger denne gang.

KONSULTATION HOS KLINIK RUDE I AALBORG ER GRATIS! – DU KAN BOOKE TID HER!
– Følg med på deres Facebookside, hvor der ofte er tilbud på behandlinger HER!


Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas outfit | Red & Lace