Klinik Rude | Årets julegave

Klinik Rude | Botox (Gratis – Book tid inden midnat)


Heeej guys! Jeg spottede lige idag, at KLINIK RUDE har et suverænt tilbud i anledning af, at det er 3. søndag i advent. Du har nemlig mulighed for, at bestille tid til en behandling med botox, og hvis du bestiller 3 områder, så får du det 3. område med botox GRATIS! – Det eneste du skal gøre er, at BESTILLE TID idag inden midnat, og fik jeg nævnt, at et område med botox har en værdi af 1.200 kr, så idag er en temmelig god dag at booke en tid. Tilbuddet gælder idag indtil midnat i klinikken i Aalborg og på Frederiksberg. Absolut ikke dårligt, taget i betragtning af, at jeg i tirsdags selv var inde og få behandling af 3 områder. Den oplevelse tænkte jeg var meget passende at dele.

Jeg var i tirsdag inde ved Klinik Rude i Aalborg, og fik behandling med botox for anden gang. Jeg fik behandlet 3 områder: Panden, mellem brynene (bekymringsrynken) og ved øjene (kragetæer) Jeg var sidst derinde i september præcis 3 måneder siden, og jeg var så ualmindelig glad for resultatet. Jeg synes ikke, at botoxen helt havde mistet sin effekt på de 3 måneder og jeg kunne nok godt have strukket den en smule, men fordi julen bankede på, så ville jeg ikke vente helt til januar. Jeg begik en fejl sidste gang, fordi det er således, at når man hos Klinik Rude er blevet behandlet med botox, så kan man komme ind 10-14 dage efterfølgende og få gratis touch up. Det vil sige, at man lige kan få lidt ekstra, hvis man har et lidt større behov et enkelt sted. Det fik jeg ikke gjort. Og jeg skulle nok have haft et touch up i panden og mellem brynene, så havde hele behandlingen også holdt til, at jeg først vendte tilbage til januar. Hvis du vil vide mere om min første oplevelse med botox, indtryk, facts mm. Så kan du læse mit forrige indlæg HER!

BESTIL TID VED KLINIK RUDE INDEN MIDNAT OG FÅ DET 3. OMRÅDE MED BOTOX GRATIS! – BOOK DIN TID HER!
– Følg med på deres Facebookside, hvor der ofte er tilbud på behandlinger HER!


Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klinik Rude | Årets julegave