Hair | Goldwell

Noella | Leopard print

Heeej guys! Jeg håber i har haft en god jul og får et endnu bedre Nytår! Jeg har brugt Jule”ferien” på projektskrivning, og vi er temmelig pressede, da vi skal aflevere allerede d. 10. Januar. Alt imens min sommer”ferie” bestod af, at arbejde fuldtid, så hvis der er en der alvorligt trænger til ferie, ja så vil jeg nok mene, at det er mig. Anyways, for at kompensere, så får jeg shoppet en del. Jeg har blandt andet besøgt NOELLA FASHION som pt. har udsalg hvor man kan spare op til 50% – Ja, det er ikke en dårlig tid vi kommer i møde, i forhold til januarudsalg.

Jeg har fundet denne rigtig fine bluse som er blevet en af mine favoritter. De har super mange items i leopard print, blandt andet en flot kimono og nederdel. Måske skal det ikke matches sammen, men hver for sig synes det er fantastisk opfriskende.
Noella har faktisk også de flotteste cross over tasker, og denne taske er derfra som jeg fandt for et års tid siden – Og den kan stadigvæk fåes der.

Se hele udvalget HER!


BLUSE | TASKE

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hair | Goldwell