Klinik Rude | Fillers mod rynker & GIVEAWAY! VIND ET PAR SMUKKE LÆBER - 1ML FILLER!

BIG NEWS | JEG ER FLYTTET I HUS!

Heej guys! Det glæder mig endelig, at kunne dele nyheden med jer. Men ja, som overskriften så diskret indikerer, ja så er jeg flyttet i hus. Det seneste stykke tid har egentlig primært været præget af kaos både i forhold til arbejde, studie, projektskrivning, og ja indflytning, møbler, maling, indretning, you name it. Det jeg kan afsløre er, at jeg først og fremmest vil spare jer for billeder af flyttekaos og tøj med malerpletter, men istedet vise jer stedet når jeg så småt falder på plads (Og jeg frygter, at der er lange udsigter). Men jeg glæder mig til at vise jer hvor fint det hele bliver.

Nå, vil nu hoppe ind på LITTLE THINGS og shoppe mig en ny lampe hjem og næste stop er MOODINGS!


Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klinik Rude | Fillers mod rynker & GIVEAWAY! VIND ET PAR SMUKKE LÆBER - 1ML FILLER!