Noella | Leopard print

Klinik Rude | Fillers mod rynker & GIVEAWAY! VIND ET PAR SMUKKE LÆBER – 1ML FILLER!


Heeej guys! Som jeg tidligere har fortalt, så var jeg i midten af december på genbesøg hos KLINIK RUDE. Her fik jeg botox behandlinger af 3 områder: Panden, mellem brynene, og ved øjene. Men jeg fik faktisk også en ny behandling, som jeg er særligt begejstret for, og gerne vil dele med jer. – Men først, så kan både du og din veninde lige nu vinde et par smukke læber (1 ml filler) i Klinik Rudes GIVEAWAY!

Det er sådan, at jeg har fået lavet de 3 ovenstående behandlinger med botox før, og jeg var rigtig tilfreds med resultatet. Mine rynker var pist væk, og jeg havde stadigvæk min ansigtsmimik, så jeg kunne altså ikke være gladere. Men idet at mine fremtrædende rynker og linjer var væk, så blev jeg pludselig opmærksom på noget helt andet, som jeg ikke havde tænkt over før. Det er lidt sådan det er nogle gange, at når noget forsvinder, ja så er der noget andet der pludselig bliver mere fremtrædende. Og faktisk begyndte jeg pludselig at lægge mærke til de linjer, der går fra næsen og ned på hver sin side af munden. Altså de linjer som man helt uundgåeligt får når man smiler. Af gode grunde kan man ikke behandle disse linjer med botox, fordi botox går ind og lammer nerverne omkring musklerne, og gjorde man det, ja så ville man ikke kunne smile – Og det er altså ikke meningen. Så det man istedet gør er, at man går ind og anvender fillers. Filler bruges typisk til “At fylde ud” og ofte i læberne. Men bruges altså også til, at fylde rynker og linjer ud, således at de forsvinder. Så hvis du er New year, New me typen, 2018 er året hvor du ikke vil ældes én eneste dag, ja så er det bare med at booke din tid.

GIVEAWAY!
Vind et par smukke læber (1 ml filler) til både dig og din veninde HER!
(Vinderen trækkes søndag d. 14. Januar)


Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noella | Leopard print