Klinik Rude | Fillers mod rynker & GIVEAWAY! VIND ET PAR SMUKKE LÆBER - 1ML FILLER!

Klinik Rude | Før & efter billeder + Crazy tilbud på filler!

Heeeej guys! Idag vil jeg gerne dele et før/efter billede af min botox behandling, samt et suverænt tilbud filler hos KLINIK RUDE. Det er nemlig lige nu muligt, at få 1 ml filler til læberne til kun 1.500 kr (Normalpris 2.500 kr) hvis man tager sin veninde med – Og hun får selvfølgelig behandlingen til samme pris. Tilbuddet kan bruges fra d. 22. januar fem til d. 2. februar. Det betyder altså, at det handler om, at få booket tiden inden kalenderen bliver fyldt op. Tilbuddet gælder for 1 ml. pr. person og man skal selvfølgelig komme to veninder til behandling sammen. Endvidere skal man være konsulteret inden, og tilbuddet gælder både på i Frederiksberg- og Aalborg Klinikken.

Jeg fik i december måned en botox behandling, og jeg fik kort før jul lavet retouch. Der er nu gået tilstrækkelig med tid til, at jeg kan vise jeg ordenlige før/efter billeder af behandlingen. (Der går cirka 14 dage før botox’en virker) Nedenfor ses et billede af mig der rynker sammen for fuld skrald før min botox behandling i december måned, mens billede nummer to, er et billede af selv samme, dog fra starten af januar, hvor botoxen virker. Jeg synes, at det ses klart og tydeligt, at det slet ikke er muligt for mig, at danne “bekymringsrynken” længere, så jeg er selvfølgelig super glad for resultatet.

TILBUD
1 ml filler til læberne til 1.500 kr hvis man medbringer sin veninde – Book jeres tid HER!
(Gælder kun i fra d. 22. januar til d. 2. februar)


Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klinik Rude | Fillers mod rynker & GIVEAWAY! VIND ET PAR SMUKKE LÆBER - 1ML FILLER!