Goodiebox | Februar 2018

BLACK & RAW | BLACKNCY


Heeej guys! Herfra en lille outfit update. Følger du med her på bloggen, så er du unægteligt bekendt med FITFASHION som forhandler mit absolut favorit bukse brand, nemlig Freddy WR.UP. Bukserne på billedet øverst er et af mine yndlings nemlig COATED BIKER. Modellen er en læder model med rå detaljer ved knæene. Men Fitfashion er siden jeg fandt dem begyndt at forhandle mange fede brands, herunder QUAY som er et australsk brand inden for solbriller. HIDDEN HILLS modellen som ses på billedet nederst er udarbejdet i samarbejde med Kylie Jenner, og samtidig mine nye yndlings solbriller.

Det nyeste brand der er kommet til er BLACKNCY som et sko mærke. Da jeg i sommers var i New York lånte jeg konstant et par low heels sandaler af AS, fordi jeg gerne ville pifte mine outfits op (Outfits som jeg selvfølgelig også lånte af AS) Anyhow, pointen er, at jeg længe har manglet nogle sorte hæle som kan bruges til dagligt. Disse har jeg altså nu fundet af BLACKNCY. Øverst ses JANA PUMPS som er en lædermodel der passer perfekt til de rå bukser eller en læder jakke, mens MISCHA PUMPS som ses nederst er en faux russkind og har et blødere og finere look.


SOLBRILLER HIDDEN HILLS | MISCHA PUMPS | JANA PUMPS | COATED BIKER | TASKE

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox | Februar 2018