Winter care | New essentials

Goodiebox | Februar 2018


Heeej guys! Så er der kommet en ny GOODIEBOX og denne gang er den hélt særlig. For første gang nogensinde, er det nemlig muligt selv at vælge ét af produkterne i boksen. Temaet for Goodieboksen er nemlig to er verdens fedeste storbyer New York og Paris. Jeg har valgt The New Yorker. I denne måned er der hele 5 produkter hvoraf 3 af dem er fullsize og boksen har en samlet værdi på hele 660 kr.

I månedens boks finder du NUE øjenskyggepalette i de FLOTTESTE jordfarver really, I kid you not. Du finder også en af de populære bubble ansigtsmasker, en øjencreme, en lipgloss og ‘Hoola’ Bronzeren fra Benefit. Og må jeg lige understrege hvor lækkert det er med produkter fra fede brands såsom Benefit?

Denne måneds Goodiebox har en værdi af ca. 660 KR ?!

Boksene forsvinder som varmt brød, så skynd dig at få fingrerne i en!
(Tilmeld dig & få din egen Goodiebox HER!*)


Goodie-Grade:
9/10


Laritzy Cosmetics, NUE palette (Fullsize) | Manna Kadar, Liplocked Priming Gloss Stain, Lucky (Fullsize) | Miqura, Premium Bubble Mask (Fullsize) | Benefit, Hoola Bronzer | Origins, Ginzing Refreshing Eye Cream

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Winter care | New essentials