BLACK & RAW | BLACKNCY

Babor | Luxurious skincare


Heeej guys! Længe har jeg samlet mod til, at prøve den fantastiske serie af BABOR. Jeg har længe holdt øje med mærket, og BEAUTYCOS har et rigtig stort udvalg af deres serier og produkter. Det er ingen hemmelighed, at jeg sigter mod at anvende anti-age hudpleje. Egentlig tror jeg, at jeg har brugt anti-age produkter siden jeg var 17, kan man overhovedet starte for tidligt med, at forsøge at stoppe tiden? .. Det tror jeg ikke?

Jeg har forsøgt at sætte mig ind i de mange produkter de har i deres anti-age serie, og jeg har fundet frem til disse 3, som værende de mest interessante, og dem som matcher mine behov og ønsker bedst. BABOR HSR LIFTING EXTRA FIRMING CREAM RICH er en anti-age creme der kan anvendes både morgen og aften efter behov og holder op til 24 timer. Den har en lifting effekt som giver en opløftende effekt på huden. Effekten bidrager til, at man undgår, at danne rynker og linjer i ansigtet. Den indeholder et særligt HSR liften complex, som jeg ikke er bekendt med, men complexet hjælper med, at bekæmpe rynkedannelse. Det er særligt dette HSR lifting complex som jeg synes er særligt interessant. BABOR HSR LIFTING EXTRA FIRMING SERUM er en serum der også indeholder HSR complexet og har en intens opstramende effekt på huden. Serumet kan anvendes både morgen og aften, men inden din dag- eller natcreme.

For vekselvirkningens skyld så fandt jeg BABOR SKINOVAGE INTENSE REVITALIZING CREAM som særligt egner sig til træt og stresset hud, og kan ligeså dan anvendes både morgen og aften. Jeg påtænker at anvende den ene om aftenen og den anden om morgenen – Dette var i hvert fald hensigten. Cremen har en stimulerende effekt og hjælper både på hudens cellefornyelse og regenerering. Den indeholder endvidere DNA beskyttende ingredienser og så indeholder Alpine stamceller, hvilket jeg synes virker meget interessant og gerne vil researche mere om.

Jeg har forelsket mig i BABOR hudpleje mærket, fordi der er ingen tvivl om, at det er en LUKSUS hudpleje serie. Huden skal man leve i hele livet, og den kræver livslang pleje, så hvorfor ikke give den ultimativ pleje og kærlighed?


BABOR HSR LIFTING EXTRA FIRMING CREAM RICH | BABOR SKINOVAGE INTENSE REVITALIZING CREAM | BABOR HSR LIFTING EXTRA FIRMING SERUM 

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK & RAW | BLACKNCY