Babor | Luxurious skincare

Natura Siberica | Nurture & Care


Heeej guys! Er du bekendt med det farverige mærke NATURA SIBERICA? Jeg har spottet mærket for et stykke tid tilbage, og efter jeg så småt har set det sprede sig rundt omkring og i butikkerne, ja så kunne jeg heller ikke holde mig tilbage længere, så jeg har været en tur forbi LUXPLUS. De har både hud- og hårpleje, men det er særligt deres hårolier som jeg synes er interessante. Faktisk så har jeg deres HÅNDCREME tror jeg fik den fra en Goodiebox engang, men det er min absolut yndlings håndcreme, og den kommer jeg aldrig til at stoppe med at bruge, det er én ting der er helt sikkert. Den dufter virkelig fantastisk.

Hårolierne er specielt dedikerede til henholdsvist skadet hår, spaltede spidser, til at fremme hårvækst, og selvfølgelig også en multi-purpose olie. Generelt er mærket bare et sjovt og interessant mærke, der ikke er så skrækkeligt dyrt. For eksempel er deres body butter – På trods af prisen vel og mærke – Sådan en riiigtig lækker og kraftfuld body butter, frem for de mange andre tynde varianter, der i mine øjne, burde kategoriseres som “Body lotion”.

SE HELE UDVALGET AF NATURA SIBERICA HER!


NATURA SIBERICA | MULTI PURPOSE OIL | OIL COMPLEX FOR DAMAGED HAIR | OIL COMPLEX FOR SPLIT ENDS | HAND CREAM | BODY BUTTER | MAXIMUM VOLUME CONDITIONER | DEEP CLEANSING AND CARE CONDITIONER | CAVIAR GOLD FACE & NECK STRENGTHING SERUM

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babor | Luxurious skincare