Goodiebox | Marts 2018

3 Instagram | Beauty trends


Heeej guys! Jeg er nok ikke den eneste der ser forskellige beauty trends rundt omkring på sociale medier, særligt Instagram? Og jeg er ikke bedre end nogen anden, for jeg får selv lyst til at prøve dem, eller finde ud af, what’s all the fuzz about? Hvorfor er disse trends og beauty produkter så hypet? .. Jeg har derfor begivet mig ud i et lille eventyr for at teste nogle af disse trends som jeg har fundet hos BEAUTYCOS. Jeg har fundet 3 beauty brands som det sikkert ikke er første gang du ser – Nemlig: OLAPLEXBEAUTY BEARZARKOPERFUME.

Hvis vi starter med en af de nyeste beauty trends så vil jeg mene, at det er BEAUTY BEAR. Længe har disse vingummi hårvitaminer floreret særligt instagram, men det er første gang, at jeg ser at vingummi vitaminerne ikke kun er beregnet til et sundere hår. De fåes nemlig både til HÅRHUDNEGLETAN. Foruden at indeholde de vitaminer der styrker de forskellige formål, så har den fordel, at de er idealle til dem der har svært ved, at indtage piller.

ZARKOPERFUME er den parfume som jeg pt. ser overalt på Instagram. Jeg synes simpelthen, at den er alle vegne! Dens flaske er også signifikant og adskiller sig meget, måske det er med til, at jeg synes jeg ser den hele tiden? Det er særligt ZARKOPERFUME PINK MOLECULE som florerer på Instagram. Jeg har simpelthen så længe haft lyst til at prøve den, fordi jeg har tænkt, at den jo må dufte helt fantastisk. Efter jeg selv har prøvet den, så kan jeg afsløre, at den bare kan noget helt specielt. Foruden at dufte som en drøm, så udvikler den sig på huden, og duften er derfor unik fra person til person.

Den sidste trend som jeg vil tage hånd om er faktisk ikke en særlig ny trend i min optik, men netop derfor  er det interessant, at det faktisk stadigvæk er en Instagram trend. Jeg taler selvfølgelig om OLAPLEX NO. 3. Jeg anvendt olaplex flere gange før, og jeg har faktisk også anvendt andre lignede “komplekser” der skulle kunne det samme som Olaplex. Olaplex serien er udviklet til, ikke at skade håret under afblegning og no. 3 er den behandling man anvender som en afsluttende hårkur. Man kan sagtens anvende Olaplex no. 3 uden de 2 andre produkter i serien. Jeg er meget tilfreds med, at anvende Olaplex og synes det er en FANTASTISK kur, der gør mærkbare underværker for håret. Jeg lader den altså også gerne sidde i en time eller mere.


OLAPLEX NO. 3 | ZARKOPERFUME PINK MOLECULE | BEAUTY BEAR HAIR | BEAUTY BEAR SKIN

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox | Marts 2018