Goodiebox | April

Cocopanda Green Weekend | 25% på Swiss Clinic


Heeeej guys! Hos COCOPANDA er de lige nu Green Weekend som er forårets svar på Black Friday. Trykker du ‘Deltager’ på eventet på Facebook er du med i konkurrencen om en goodiebag til værdi af 2.000 kr (Deltag HER!) Jeg ha også samlet 2 knald gode rabatkoder i bunden af indlægget du med fordel kan benytte.

Kender du mærket SWISS CLINIC? Sandsynligvis! Lige nu er der faktisk hele 25% på alt fa Swiss Clinic. Det er særligt deres skin roller som de er kendte for, og du har sikkert set dem før. SWISS CLINIC REJUVENATING SERUM er ét af deres hudpleje produkter du kan anvende sammen med, eller i forlængelse af skin rolleren. Serumet er en anti-age serum der blandt andet stimulerer hudens produktion af kollagen som bidrager til at reducere dybden af rynker.

Min nyeste obsession er faktisk SWISS CLINIC HAIR RENEWAL SERUM. Serumet modvirker hårtab men øger faktisk også hårvæksten i de inaktive hårsække. Jeg har spottet at Mascha Vang brugte den, og hvad end hun gør ved hendes hår, ja det kan kun være fornuftigt, idet hendes hår er gude smukt!

RABATKODER:
Fri fragt med koden ‘SANDY’
Få 100 kr i rabat ved køb ove 699 kr med koden ‘SANDY100’
(Gælder til og med d. 29.04.2018)


SWISS CLINIC REJUVENATING SERUM | SWISS CLINIC HAIR RENEWAL SERUM | SWISS CLINIC SKIN ROLLER

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox | April