3 Instagram | Beauty trends

Goodiebox | April

Heeej guys! Så er den her atter månedens GOODIEBOX! Temaet denne gang er ‘Beauty Geniuses’ Og indeholder hele 7 produkter hvoaf 4 af dem er fullsize. Denne gang finder vi blandt andet en lip liner, body yogurt, ansigtsmist/toner, sugar scrub, ansigtscreme, lumi drops og en makeup børste renser. Jeg er især glad for, at se body yogurten fra THE BODY SHOP – Det er helt nye produkter, og jeg tror slet ikke de er lanceret i butikkerne endnu? Ansigt misten/toneren fra Naobay kan jeg allerede afsløre er super lækker.

Denne måneds Goodiebox har en værdi af 663 KR ?!

Boksene bliver lynhurtigt udsolgt, så der skal være fart på hvis du vil have fingrene i en!
(Tilmeld dig & få din egen Goodiebox HER!)


Goodie-Grade:
9/10


The Body Shop, Body Yogurt (Fullsize) | Naobay, Equilibria Face Mist Toner (Fullsize) | GOSH, Lumi Drops (Fullsize) | GOODIEBOX, Brush Cleanser Egg (Fullsize) | Verso, Face Cream with Retinol 8 | Lord & Berry, Silhouette Lip Liner | L’Oréal, Sugar Scrub Glow Grape Seed

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 Instagram | Beauty trends