COCOPANDA | MIDSEASON SALE

Klinik Rude | Micro needling


Heeej guys! For ikke så skrækkelig længe siden, var jeg et smut fobi KLINIK RUDE i Aalborg. Her fik jeg en behandling som jeg aldrig har prøvet før, men som jeg har glædet mig længe til at dele med jer. Behandlingen hedder MICRO NEEDLING. Kort fortalt, så går behandlingen ud på, at man med en maskine får en masse små (Som i virkelig små – Bare rolig) Nålestik henover hele ansigtet. Formålet med dette er, at huden begynder at regenerere og hudens collagen produktion øges. Dette bevirker altså, at rynker, fine linjer, og ar synes mindre og huden ser yngre ud.

Små nålestik lyder muligvis smertefuldt, men behandlinge gør altså IKKE ondt, heller ikke efterfølgende. Man får lagt bedøvelsescreme i ansigtet, og jeg oplevede ingen smerte. Jeg vil dog sige, at ved behandlingen i panden, drillede det mine tårekanaler en smule, men det gjorde ikke ondt. Man får efterfølgende lagt en særlig serum som går dybt ned ind i huden og nærer den. Den skal man beholde på så længe som overhovedet muligt.

Under behandlingen havde jeg ingen anelse om hvordan det (Jeg?) så ud. Og jeg havde egentlig plantlagt en shopping tur efterfølgende, samt at jeg ville tage bussen hjem. Dét skulle jeg så IKKE da jeg så mig selv i spejlet. Hold nu ferie man ser godt nok fjollet ud, men det ser langt mere voldsomt ud end det føles. Tak skæbne for, at jeg kunne få et lift hjem, og folk kiggede da også nådesløst på mig hen til bilen. Når det så er sagt, så er resultaterne det hele værd – Selv hvis jeg måtte have taget bussen hjem. For på 3. dagen var jeg til Aalborg Karneval, og jeg tog faktisk ikke min makeup af om lørdagen (Fyha I know) Men først søndag aften. Da jeg gik ud på badeværelset søndag aften med alle mine tømmermænd, for at samle mig mod til at tage min makeup af, ja så tog jeg nogle vådservietter og fandt ud af – At jeg slet ikke havde makeup på?! Jeg blev noget kun overrasket, min hud var fin og blød at jeg var lidt i chok og brugte tiden på, at studere den i stedet.

LÆS MERE OM MICRO NEEDLING HER!

KONSULTATION HOS KLINIK RUDE I AALBORG ER GRATIS! – DU KAN BOOKE TID HER!
– Følg med på deres Facebookside, hvor der ofte er tilbud på behandlinger HER!


Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COCOPANDA | MIDSEASON SALE