Klinik Rude | Micro needling

Katharinas outfit | Rabatkode


Reklame for Katharinas.dk

Heeej guys! Har du hørt om KATHARINAS? Det er en ny webshops fyldt med smukke styles. Jeg har selv fundet mig et par items, som jeg er faldet for, men jeg synes, at webshoppen især skiller sig ud ved deres unikke bluser. De har mange forskellige bluser i forskellige styles som jeg ikke synes, at man ser andre stedet. Jeg tænker det er værd at tjekke ud – Du kan se dem HER! Jeg har selvfølgelig også skaffet jer en rabatkode på 15% der gælder på alt – Forude dette er der også fri fragt ved køb over 499 kr. Generelt er deres gode og billige priser værd at nævne, fordi man nemt kan finde lækre outfits til billige penge.

Personligt er jeg selv faldet for deres flotte lange åben cardigan QUEENS som også fåes i beige. Jeg har dog valgt den i sort, fordi jeg specifikt mangler en flot lang – Men let jakke til at bruge i byen. Den har flotte detaljer i form af knapperne ved ærmerne som gør, at man kan vælge om man vil have dem foldet op eller ej og på den måde synes jeg, at den bliver mere alsidig.

Jeg synes også absolut deres udvalg af sko er værd at nævne, jeg har både fundet et par fede sorte SNEAKERS (Som jeg ABSOLUT har manglet) Men også de fineste LOW BOOTS. Low bootsene går til anklerne og er lavet af et let materiale. Hælen er tyk som gør at de er super behageligt at gå i og så har de altså en flot detalje med lynlåsen foran på skoen. Sneakersne fra GIRLHOOD har nogle fede sølv detaljer og er super comfy og de fåes selvfølgelig også i hvid.

RABATKODE:
Få 15% rabat med koden: ‘Sandy15’
Fri fragt ved købt over 499 kr

Du kan se mere på deres INSTAGRAM og FACEBOOK 


 QUUENS LANG CARDIGAN | LOW BOOTS | GIRLHOOD SNEAKERS

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klinik Rude | Micro needling