Katharinas outfit | Rabatkode

Cocopanda | Lyserød weekend 20-70%


Heeeej guys! Der er Lyserød weekend hos COCOPANDA! Og det betyder, at der er 20-70% på næsten hele deres webshop. Ydermere betyder det faktisk også, at der bliver doneret 20 kr pr. kunde til brystkræft på de kunder der handler denne weekend. Så du kan både forkæle dig selv, og støtte et godt formål. Jeg har også samlet nogle rabatkoder i bunden af indlægget som frit kan anvendes. Der er nye tilbud hver dag i denne weekend, så hold øje med siden, for måske er det netop dine favoritter der er på tilbud i dag, i morgen eller søndag.

Jeg har ofte handlet ved COCOPANDA udelukkende fordi de har et kæmpe udvalg inden for – Ja alt, i kategori beauty. Jeg har samlet ALLE mine favoritter og produkterne i dette indlæg lige HER!

I anledningen af lyserød weekend har jeg samlet et par yndlings lyserøde favoritter. Nemlig  LANCÔME MIRACLE EAU DE PARFUM som er den velkendte, super friske og skønne duft. Denne er næsten uundværlig for mig. Det er faktisk også ét af de mange lyserøde produkter på tilbud og lige nu, er der hele 20% at spare.

En anden lyserød favorit er REF ILLUMINATE COLOR MASQUE som er en lækker hårkur fra Stockholm of Sweden. Den er både vegansk og cruelty-free, og så kan du spare hele 35% på den idag. Den er selvfølgelig beregnet til at styrke håret og hjælpe med at holde på farven, og så dufter af en blomstereng!

RABATKODE:
10% Rabat med koden ‘KRÆFTSAN10’
Fri fragt med koden ‘ KRÆFTSAN’
(Der er automatisk fri fragt på køb over 399 kr)


ALLE PRODUKTER KAN FINDES HER!

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Katharinas outfit | Rabatkode