UV Gellack negle

Cocopanda | Black week 25-70%


Heeeej guys! Så er det endnu tid til Black Friday, og Cocopanda holder ikke bare Black Friday, men BLACK WEEK!

I den forbindelse har jeg udvalgt mine ‘Black Favorites’ og samlet en håndfuld rabatkoder som frit kan benyttes. Hver dag i hele ugen har Cocopanda altså forskellige tilbud, så det er en god idé at tilmelde dig deres nyhedsbrev således du kan se tilbudene før alle andre, og du kan planlægge dine køb.

Jeg har fundet 3 ‘Black favorites’ som jeg vil anbefale at tage et ekstra kig på. Her ses nemlig M2 Eyelash conditioner. Denne vippeserum har jeg brugt i et års tid, og vigtigst er, at den virker. Vipperne groer som havde de vokseværk, og jeg kan ikke forestille mig nogensinde at skulle undvære den.

YVEW SAINT LAURENT BLACK OPIUM er blevet min favorit vinterduft og selvom jeg allerede er halvvejs gennem flasken, så skal jeg have mig en ny. Der er flere varianter af denne duft, men jeg er uden tvivl faldet for ‘Floral Shock’. Sidst men ikke mindst er der KERASTASE CHRONOLOGISTE HAIR MASK som er en fantastisk hårkur der egner til alle hårtyper, og som har en genopbyggende effekt.

Rabatkoder:
Fri fragt med koden ‘BLACKSAN’
10% med koden ‘BLACKSAN10’
Ved køb over 399 er der automatisk fri fragt.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilbudene før alle andre HER!
(Gyldig t.o.m d. 23.11.2018)


M2 EYELASH SERUM | YVES SAINT LAURENT BLACK OPIUM FLORAL SHOCK | KERASTASE CHRONOLOGISTE HAIR MASK

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UV Gellack negle