Cocopanda | Lyserød weekend 20-70%

UV Gellack negle


Heeej guys! Long time no see, I’m a bussy bee! Jeg ville dog lige dele et lille indlæg. Jeg har nemlig spottet, at der hos BILLIGVOKS er kommet nyt UV lakker fra L.A.Q SHIELD! Jeg har rigtig længe selv lavet negle, og jeg forlænger med med akryl, og så anvender jeg L.A.Q Shield lak.

Det er noget af det absolut bedste jeg har gjort for mig selv, simpelthen fordi det er meget billigere og ikke desto mindre nemmere, selv at lave sine negle. Jeg er stor fan af, ikke at skulle bestille tid, køre ud til en salon og dernæst afsætte to timer til at få lavet negle, for så at køre hjem i myldretrafikken – For det er der jo! Det er noget kun nemmere selv at lave dem mens favorit serien kører i baggrunden.

Anyhow, der er først og fremmest kommet en masse nye farver, selv har jeg anvendt BRIGHT SHADE og MAGIC på billedet nedenfor. Der er ydermere fler’ styks pris når du køber lakkerne hos BILLIGVOKS hvilket jo er super fint, når man både skal have top- og basecoat samt forskellige farver.


Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

2 kommentarer

 • Hvordan er holdbarheden på lakkerne, sammenlignet med hvis man får det laver professionelt? :-)

  / sisselsolsort.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sissel,

   Lakkerne holder for mit vedkommende cirka 2 uger. Men det tager ingen tid at ligge en ny.
   Akrylen (Forlængelsen) hvis man ikke laver på egne negle, holder meget længere, det er kun lakken der kan tåle fornyelse efter cirka 2 uger :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cocopanda | Lyserød weekend 20-70%