Cocopanda | Black week 25-70%

COCOPANDA | JULEGAVEIDEER


Heeej guys! Så er det snart tid til julegave shopping – Og må jeg anbefale at besøge COCOPANDA denne weekend?
Jeg har selvfølgelig også en håndfuld rabatkoder.

Jeg er pt. i en parfume fase, hvor jeg bare har fået fornyet mod på, at prøve nye dufte. Og hvem er nogensinde gået galt i byen med en parfume i julegave? Never. Jeg har længe holdt øje med duftene fra MAISON MARGIELA som jeg synes er en spændende duftserie, fordi de knytter sig egentlig opad en masse gode oplevelser, og derfor gode til at gengive minder. Jeg er selv faldet for BEACH WALK og SAILING DAY. Der er lige nu 20% på disse dufte.

Jeg er dog uundgåeligt også faldet for CAROLINA HERRERA GOOD GIRL jeg kan ikke gøre fordi at stilethælen er super elegant at have stående, og så dufter den selvfølgelig over al forventning. Fik jeg nævnt, at der er hele 25% rabat på denne duft lige nu?

RABATKODER:
Gratis fragt: ‘DECSAN’
10% rabat på alle produkter også nedsatte varer: ’10DECSAN’
(Gyldig fra: d. 9.12. til d. 24.12. 2018 og en gang per kunde. Det er kun muligt at bruge en rabatkode per ordre)


CAROLINA HERRERA GOOD GIRL | MAISON MARGIELA BEACH WALKMAISON MARGIELA SAILING DAY

Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cocopanda | Black week 25-70%