COCOPANDA | JULEGAVEIDEER

KLINIK RUDE | Permanent hårfjerning med laser


Heeeej guys! Jeg har endelig prøvet en behandling, som jeg længe har drømt om – Nemlig permanent hårfjerning med laser. Behandlingen er foretaget hos KLINIK RUDE i Aalborg, og de har også en klinik i København. Jeg vil gerne dele oplevelsen, hvorfor jeg har valgt denne løsning, samt alle fordelene and need to know’s om behandlingen i indlægget:

Hvorfor permanent hårfjerning med laser?
Jeg kan umuligt være den eneste der er træt af hårfjerning, alle former for hårfjerning om det er voks eller barbering, om det er ben eller armhuler, der er bare ikke ret meget sjov og ballade i det, vel? Grunden til, at jeg længe har ønsket mig permanent hårfjerning med laser er, at jeg synes det er en behandling der er værd at investere i. Det er en permanent løsning på et permanent problem, for om man vel det eller ej, så gror hårene ud igen, med mindre man får laserbehandlinger.

Dernæst så er det den løsning med færrest følgevirkninger på hårfjerning. Personligt vil jeg mene voksning er smertefuldt og giver huden rødme, mens barbering efterlader ofte røde knopper, og hvis du før har anvendt en epilator, så behøves jeg forklare hvor smertefuldt det er, vel?

Hårfjerning med laser – Need to know:
Hårfjerning med laser, er en permanent løsning. Det betyder altså, at man kan blive helt fri for hår på de uønskede områder. Man kan dog kun fjerne mørke hår med laser, det betyder altså, at hvis du f.eks. har lyse dun i ansigtet, kan disse ikke behandles med laser. Så hvis du er i tvivl, er det altså en god idé, at forhøre sig i første omgang. Der er typisk behov for 6-8 behandlinger før området er helt hårfri. Hårene gror i en bestemt cyklus, det er derfor ikke muligt, at få ram på alle hårene/hårsækkene i én behandling, hvorfor der skal flere til. Venter man 6-8 uger, er der god sandsynlighed for, at ramme en ny cyklus og derved få ram på en hel masse flere hår. Fordi der er tale om laser behandlinger som kun rammer mørke hår, må man altså ikke have taget sol og/eller anvendt selvbruner i 4 uger før behandlingen (Gæt hvem der ikke var klar over det med selvbruneren og måtte bestille ny tid? Yep. Det var mig, hvem ellers?) Så ingen sol eller selvbruner, ellers kan man risikere at laseren brænder huden (Not good). Sidst men ikke mindst, så er det vigtigt, at området er helt nybarberet inden du møder op til behandlingen. Du kan læse mere om behandlingen HER!

Hvad synes jeg om permanent hårfjerning med laser behandling?
Jeg fik behandlet underben, armhule og bikinilinje. Jeg synes ikke det gjorde ondt – Overhovedet. Der var lige 2 steder ved bikinilinjen som gav et jav! Men ellers syntes jeg ikke det gjorde ondt, eller på anden måde var ubehageligt. Man får påført en kølende gel, og nogle – Hvis jeg selv skal sige det – Super smarte briller, som beskytter øjnene mod laser behandlingen, og så påbegynder behandlingen. Jeg har allerede bestilt tid til næste behandling!

Læs mere om permanent hårfjerning med laser HER!
KONSULTATION HOS KLINIK RUDE I AALBORG ER GRATIS! – DU KAN BOOKE TID HER!

– Følg med på deres Facebookside, hvor der ofte er tilbud på behandlinger HER!


Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COCOPANDA | JULEGAVEIDEER