KLINIK RUDE | Permanent hårfjerning med laser

STORI INTERIØR | MERAKI | 15% RABATKODE


Når man gerne vil blande boligindretning med livsstilprodukter, så vil jeg gerne pege opmærksomheden over på MERAKI. Disse pleje- og velværeprodukter er andet end bare lækre produkter, men de altså også et fedt design, som gør dem super charmerende at have fremme på badeværelset.

Jeg har faktisk smidt min sæbedispenser i skabet under vasken i bytte for at have Merakis håndsæbe fremme i stedet, det siger ret meget, gør det ikke? Der er ingen tvivl om, at man har med rigtig luksuriøse produkter at gøre, med naturlige ingredienser, og både badehandsken og konjac svampen giver lige en ekstra spa lignende oplevelse i badet!

Jeg har fundet Meraki produkterne ved STORI som er en forholdsvist ny webshop der forhandler lækre boligindretnings- og livsstilsprodukter af høj kvalitet. De forhandler alt fra SOFABORDE, LAMPER, VITRINESKABE og til mindre BOLIGTILBEHØR.  Mit absolut yndlings bolig brand er HOUSE DOCTOR, jeg er til det lidt rustikke look. Men jeg har til gengæld fundet mærket HUBSCH som jeg ikke har været bekendt med. Det er altså også lykkedes mig, at finde den super fede AYTM GLOBE VASE som jeg længere har været forgabt i. Generelt er jeg stor fan af AYTM mærket, de har simpelthen det mest stilede og moderne design! Den er i farven ‘Smoke’ og har en messing fod. Jeg vil rigtig gerne finde nogle hø/siv lignede stilke at have i den, men det er endnu ikke lykkedes mig – Nogle gode råd til, hvor de kan købes, eller er det nemmest bare køre og ud på landet og låne en fra en mark? ..

RABATKODE:
15% Rabat på alt med koden ‘sandy15’
Indlægget indeholder reklame links og kan være en annonce / @sandyesko 

1 kommentar

  • Ærgerligt, at jeg opdagede dit indlæg for sent. Er selv vild med meraki produkterne – og især duftlysene derfra :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KLINIK RUDE | Permanent hårfjerning med laser